Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Διαλέξεις για την ιστορία της πόλης διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» που περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα που αφορούν στην ιστορία της πόλης, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και το συντονισμό θα είναι ο σύμβουλος φιλολόγων – Ιστορικός, Λάμπρος Τσακτσίρας,  που συμμετέχει εθελοντικά.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 12 εβδομάδων, από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 έως τέλος Απριλίου 2018. Στις διαλέξεις μπορούν να συμμετάσχουν 15 ενήλικοι κάτοικοι του Δήμου και 15 εκπαιδευτικοί.  Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 17.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Οδός: Εγνατίας 132). Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων. Η αίτηση θα αναρτηθεί εδώ από τις 09:00 π.μ.
Για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης  και Αθλητισμού. τηλ: 2313318665.Αποτέλεσμα εικόνας για «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας» 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)