Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2017

ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ


Δημοσιογράφος ζητά τον ομαδικό βιασμό της φυλακισμένης ανήλικης Παλαιστίνιας ακτιβίστριας Αχέντ Ταμίμι!

Συγκλονίζει το αίτημα ενός ισραηλινού δημοσιογράφου που καλεί σε ομαδικό βιασμό της 16χρονης Παλαιστίνιας, Αχέντ Ταμίμι, που αποτελεί σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα.
Δείτε επίσης: Άχεντ Ταμίμι: Αφιέρωμα στη 16χρονη «απειλή» του ισραηλινού στρατού (εικόνες – video)
Η ανήλικη συνελήφθη από τον ισραηλινό στρατό επειδή χαστούκισε στρατιώτη που εισέβαλε στο σπίτι της και πυροβόλησε τον 15χρονο ξάδερφό της στο κεφάλι. Από εκείνη τη στιγμή, βρίσκεται στη φυλακή.

Αποτέλεσμα εικόναςΩστόσο, ισραηλινός δημοσιογράφος, Μπεν Γκάσπιτ, μέσα από την εφημερίδα “Maariv“, λέει το εξής: «Στην περίπτωση των κοριτσιών (σσ. εννοεί και την 16χρονη φυλακισμένη) θα πρέπει να καθοριστεί ένα τίμημα με κάποια άλλη ευκαιρία, στο σκοτάδι, χωρίς μάρτυρες και κάμερες».http://img.documentonews.gr/unsafe/smart/http://img.dash.documentonews.gr/documento/imagegrid/2017/12/27/5a43367ccd3a1879d852ea72.jpg

Σε κάθε περίπτωση, η 16χρονη έχει μετατραπεί σε διεθνές σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα, κάτι που έχει εξοργίσει την ισραηλινή κυβέρνηση. Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, είπε την Τρίτη: «όποιος αγριεύει την μέρα, θα συλληφθεί τη νύχτα. Όλοι όσοι ασχολούνται όχι μόνο με το κορίτσι αλλά και με τους γονείς του και τους γύρω τους δεν θα ξεφύγουν από αυτό που τους αξίζει».
Για την απελευθέρωση του παιδιού συγκεντρώνονται υπογραφές ΕΔΩ.

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: