Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Άσε μας, μωρέ Φωφώκα!...

Γεννηματά
Προφανώς μπήκε στην πολιτική επειδή είχε έναν συγκεκριμένο πατέρα, προφανώς μπήκε στην Εθνική Τράπεζα επειδή είχε έναν συγκεκριμένο πατέρα κι επειδή συμμετείχε στο καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ. Προφανώς κι έγινε συνταξιούχος στα 40 τόσα της, επειδή ακριβώς υπήρχε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που κατέστρεφαν και ευνοούσαν συγκεκριμένους.
Η Φωφώ, λοιπόν, την οποία δεν ξέρω αν γνωρίζαμε ποτέ αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Γεννηματάς, μας δουλεύει κανονικά, επειδή το δικό της πρόβλημα το έλυσε νωρίς και οριστικά, επειδή ήταν Γεννηματά και ΠΑΣΟΚ.
Και σήμερα, φιλοδοξώντας να τεθεί επικεφαλής της Κεντροαριστεράς (ας μας έλεγαν και τί εκπροσωπούν, πολιτικά και ιδεολογικά, να μάθουμε κι εμείς), μάλλον πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι για σφαλιάρες. Γιατί; Επειδή θέλει να εκλεγεί για να ρίξει το σύστημα! Αυτό που είναι η ίδια, δηλαδή!
Θέλει να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό!
Διαβάστε τι δήλωσε μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών:
"Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης και αντίδρασης στην συντήρηση και τη λιτότητα.
Η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα".
Άσε μας μωρέ Φωφώκα!
ΥΓ: Ας μη σπεύσουν κάποιοι να πουν ότι το κείμενο είναι "αβάντα" στον Ανδρουλάκη. Όχι, στην πρόκληση της Φωφώκας αναφέρεται, και μόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Όλβιος όστις ιστορίας έσχε μάθησιν»(Ευριπίδης) : «Ο Χίτλερ και οι Απόστολοι του Κακού» /Ντοκιμαντέρ (2016)

Αντικειμενικό πορτρέτο, βασισμένο σε έγχρωμα αρχεία, του Αδόλφου Χίτλερ και των ανδρών γύρω του, που ήταν οι  υπεύθυνοι για την επιτυχία του...