Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

Κούλη, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά...

Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

«Είχαμε ούτως ή άλλως προβλέψει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την κουταβίστικη άνοδο της Μιμής Ντενίση της πολιτικής στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. 
Επειδή το κλίμα ήταν βαρύ με τις δηλώσεις περί κάλπικων τίτλων, ο συρφετός των επικοινωνιολόγων της νουδούλας, αναγνωρισμένοι ευρέως στις τηλεπωλήσεις υαλουρονικών και άλλων οξέων, αποφάσισε προ της ανόδου του Πατριάρχη των απανταχού γκαγκά, να αμολήσει τα πρωτοκλασάτα σκυλιά του, μήπως και πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες ότι άλλο Π.Α.Ο.Κ. και άλλο Σαββίδης, μη τυχόν και υποστούμε το ίδιο κοκομπλόκο, που υπέστη ο έτερος ανδρείος ηγέτης των ηλιθίων με τη δάδα, Αντωνάκης someareass, όταν τόλμησε σε ΔΕΘ να αποκαλέσει τον ΠΑΟΚ  όπως τον αποκαλούν τα πονεμένα υπαλληλάκια ομοιδεατών του, ένοικοι θύρας λ-εφτά, με 480 ευρω μεικτά μισθό από τον διακινητή πρέζας και όνειρα για consommation στη Φρεαττύδα.
Έτσι παρήλασαν απο τα ράδια  όλα τα πιστά σκυλιά, παρανοϊκές πωλήτριες βιβλίων τηλεμάρκετινγκ, κάτι ατάλαντοι πρώην μπασκετμπολίστες σε διαδικασία μάθησης των διφθόγγων, όλοι μοχθώντας να φέρουν σε πέρας τον θεάρεστο επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος στόχο : Να καταφέρει ο εν δυνάμει πρωθυπουργός του ελλαδιστάν  να απολαύσει εσπρεσάκι στην Αριστοτέλους, αφαιρώντας από το μνημονικό του ΠΑΟΚτσή τα όσα αισχρά ανέφερε για αυτούς. 
Χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν έστω να σφίξουν το χέρι του λουσμένου με την αφέλεια της αναίδειας Κούλη, η δημοκρατία πανηγύριζε στην παραλία, οι ΠΑΟΚτσήδες τον αγάπησαν, μόλις, μετά βίας 400 ένστολοι μπάτσοι μαζί με άλλους 100 ασφ-αλήτες και άλλους τόσους της α(θ)λητικής Βίας, στήθηκαν για τις καθιερωμένες σέλφι των απανταχού γκαζόν (sic).
 Έπειτα, στο περίπτερο της ΔΕΘ ανέλαβαν τα άλλα σκυλιά του πολέμου, κάτι πειναλέα χωριατάκια που δίχως τον Π.Α.Ο.Κ. και την ευεργεσία του  δύσκολα θα προσλαμβάνονταν για κουρά προβάτων . 
Εκεί, για κακή τους τύχη (όχι βέβαια οτι αλλάζουν οι γραικύλοι), μίλησε η καταβολή του υπαλληλάκου του νέου Μega B(λ)ήματος. Με αστεϊσμό επιληπτικής εγκεφαλοπάθειας , ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Συλλόγου.
Το να περιμένουμε από κάποιον Εισαγγελέα να διερευνήσει ποιος υποκινεί και πώς πράξεις βίας, ποιος προκαλεί δυσφημώντας, είναι το ίδιο ουτοπικό με το να ζητάμε να αποκαλύψει η Δικαιοσύνη ποιος ο πραγματικός κάτοχος και κύριος ενός πλοίου που πιάστηκε στη χώρα μας με την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που επιχειρήθηκε να περάσει ποτέ Ευρωπαϊκά Σύνορα ή να ζητάμε επιτακτικά από τον έτερο υπάλληλο του Βαγγέλα, μιντιάρχη, να μας εξηγήσει πόσες εκατοντάδες έχουν οι χιλιάδες. 
Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και απολαμβάνουμε την επιχορηγούμενη στα Χανιά ξεφτίλα τους, σημειώνοντας πάντΩς, προς απανταχού Κούληδες και λοιπό σκυλολόι, ότι,  εκτός απο τα Χέρια που φιλάνε, υπάρχουν και Χέρια που βαράνε.Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
Προς μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μεγαλομέτοχε της παε ΠΑΟΚ, στον Σύλλογο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να εργάζονται και να προσφέρουν άνθρωποι που ξέρουν να προασπίζονται το Σήμα του Συλλόγου, τις ρίζες και το παρελθόν του. Σε χώρο μισθωμένο από τον Σύλλογο κάποιος προσέβαλε τον τελευταίο και κανείς μα κανείς δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει με ευσύνοπτο και ακαριαίο τρόπο την αποβολή του από το χώρο της ομάδας. Καλός ο μισθός. μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, αλλά για τον Π.ΑΟ.Κ. κάποιοι πεθάνανε στο δρόμο Πρόεδρε και κουστωδίες που λοιδορούν το Σύλλογο θα πρέπει άμεσα να εκδιώκονται και να αποβάλλονται από τον χώρο. Είναι νόμιμο δικαίωμα και απαίτηση.
Καλή επιτυχία στο τσίρκο της Ευρώπης και τους υπαλλήλους του.
Π.Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ»
 *************************
-Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή ευρωπαϊκή πορεία!
-Με δουλεύεις , πρόεδρε; Αποκλεισμένοι είμαστε!
-Θέλω να πω: όποτε βγείτε στην Ευρώπη. Αλλά με τον Σαββίδη πρόεδρο δεν το βλέπω.Μπου, χαχαχαχαχα! Το... νόημα της ευχής Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...