Δευτέρα, Αυγούστου 14, 2017

Εις οιωνός άριστος: αμύνεσθαι περί πάρτης!



Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αμύνεσθαι περί πάρτης



Μέχρι τον Δεκέμβριο πρέπει να έχουμε τελειώσει τα 90 από τα 113 προαπαιτούμενα. Και μόνο που το ακούς κουράζεσαι. Χώρια τα απαιτούμενα. Είναι τόσο αλληλέγγυοι αυτοί οι δανειστές μας που δεν τους αρκούν τα απαιτούμενα. Θέλουν και τα προ. Καμιά Ευρώπη, κανένας πολιτισμός δεν πρόκειται να κάνει τους Γερμανούς λιγότερο σκληρούς. Έχουν τον βασανισμό του άλλου ανθρώπου μέσα στο DNA τους. Ακριβώς όπως έχουμε εμείς τον ραγιαδισμό μέσα στο δικό μας DNA. Είναι αυτό που λέει ο λαός «τα θέλει κι ο κώλος μας».
Άκου προαπαιτούμενα!!!
Να σου εξασφαλίσω δηλαδή πριν από την απαίτηση τη βεβαιότητα ότι όταν τα απαιτήσω θα τα έχεις ήδη έτοιμα. Σα να σου χρωστάω 500€ και είναι να σου τα δώσω τέλη Αυγούστου κι εσύ να θες από τις 18 Αυγούστου να είμαι με 500€ σε ένα πεζοδρόμιο να τα κρατάω στο χέρι και να τα ανεμίζω μέχρι να έρθει 31 του μηνός, να έρθεις να μου τα πάρεις. Ε, δεν… καλύτερα λέω εγώ, ο ανάγωγος!


Ποιος τον έχει πιο μεγάλο;; Τον πύραυλο;;

Υ.Γ.1: Αυτός ο Βορειοκορεάτης, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι βλαμμένο το άτομο. Θα τον ρίξει τον πύραυλο. Δεν αστειεύεται. Σ’ όλα τα βλαμμένα αρέσει να πατάνε κουμπιά. Ευτυχώς που η Ελλάδα είναι μακριά. Γιατί όλο και καμιά μαλακία θα έλεγε ο Άδωνης και θα τον εξαγρίωνε τον Βορειοκορεάτη. Αν και όπως είναι η μούρη του, σαν βόειο κρέας, αυτός είναι βοειοκορεάτης. Τώρα έμπλεξε με τον Τραμπ. Οι δυο τους μπορούν να βάλουν φωτιά σ’ όλον τον πλανήτη. Μπουρλότο!
Υ.Γ.2: Βγήκαν απ’ τα ρούχα τους και τις γραβάτες τους εκεί, στη Νέα Δημοκρατία για την τοποθέτηση του Στέλιου Πάππα στο τιμόνι του ΟΑΣΘ και μιλάνε για οικογενειοκρατία. Ναι, ναι, ναι. Στη Νέα Δημοκρατία. Εντάξει, ότι ο Κυριάκος μοιάζει από άλλον πλανήτη είναι γεγονός, ότι όλοι μαζί όμως προσγειώθηκαν τώρα στην Ελλάδα, μας ξαφνιάζει.
Παιδιά είστε τρελοί; Σαράντα χρόνια μόνο διορίζατε. Και βρε Κυριάκο να τα λένε οι άλλοι, να τα λες και εσύ; Παιδί μου, καντίνα θα είχες στη Βάρης – Κορωπίου αν δεν είχες μπαμπά πρωθυπουργό. Εκατό χρόνια μας κυβερνούσε ο μπαμπάς σου. Έναν αιώνα τον περάσαμε μαζί του. Όλα τα κουμπαράκια του είναι το μισό δημόσιο σήμερα. Αστειεύεσαι παιδί μου; Τι δουλειά κάνει η αδερφή σου; Τι δουλειά κάνει ο ανιψιός σου;
Μιας και είπα ανιψιός σου, απ’ αυτόν θα το βρεις. Γιατί αυτός είναι Μπακογιάννης και δεν έχει μαζέψει όλο το χουντοβασίλειο δίπλα του, σαν και εσένα που σέρνεις όλη τη χούντα μαζί σου και παριστάνεις τον κεντρώο επειδή απλά είναι δικές σου οι εφημερίδες και σε παρουσιάζουν ως κεντρώο.
Άσε που ο Παππάς μπήκε αμμισθί. Όποτε πρόκειται περί τοποθέτησης και όχι περί διορισμού. Θες να πεις ότι είναι λάθος πολιτική επιλογή; Πες το, διορισμός όμως δεν είναι.
Για τον ΟΑΣΘ όσο τον ρημάζανε και τον λεηλατούσανε κουβέντα, άχνα, διότι ποιος να αντιμιλήσει στους πασοκοδεξιοδιορισμένους. Τώρα που κρατικοποιήθηκε φταίει ο Παππάς. Φταίει ότι χάσατε μια κουτάλα απ’ αυτές που τρώγατε και φοβάστε την εκκαθάριση που πρόκειται να γίνει. Μη φοβάστε όμως, μόνο λόγια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Λόγια πολλά κι αποτελέσματα λίγα. Διότι ο μηχανισμός είναι δικός σας.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
Υ.Γ.3: Υπάρχει γενικός ξεσηκωμός απ’ τις βρωμόφατσες του δημοσίου που έχουν βρεθεί με τεράστιες περιουσίες παρότι παίρνουν έναν μισθό. Διότι άρχισαν να χάνουν τις μίζες και τα πολλά μαύρα που έπαιρναν και τα έχουν κάνει πισίνες και τρίπατα στην Πεντέλη, στην Κινέτα και στους Αγίους Θεοδώρους. Ενώ παράλληλα υβρίζεται το μεγάλο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων που δουλεύουν με σκυμμένο το κεφάλι σε ένα ατέρμονης σχιζοφρένειας δημόσιο όπου χάνει η μάνα το χαρτί και το χαρτί τη μάνα. Να μην τους βάζουμε όλους σε ένα καλάθι.
Υ.Γ.4: Αυτοί οι τελευταίοι εκδρομείς που ανεβαίνουν τις σκάλες των καραβιών και φεύγουν για δεκαπενταύγουστο, αυτοί κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια. Και είναι αυτοί που προφανώς δεν έχουν κανένα μέσον. Όποτε σκασμός όλοι και σεβασμός στους τελευταίους αυτούς εκδρομείς του δημοσίου.
Υ.Γ.5: Δώδεκα χρόνια έκανε να αποφοιτήσει ο Άδωνης μας κουνάει το χέρι και για τους άριστους. Θέλει να μας πει εμμέσως πόσο έξυπνος είναι και πως όλοι οι δεξιοί είναι οι άριστοι και να!!! τους παίρνουν τις σημαίες μέσα απ’ τα χέρια οι αριστεροί. Γιατί αποκλείεται να πέσει ο κλήρος σε δεξιό; Όλοι οι δεξιοί είναι άριστοι και άτυχοι και όλοι οι αριστεροί τυχεροί και αγράμματοι;
Δηλαδή, όποιος είναι τυχερός και αγράμματος είναι αριστερός; Δηλαδή ο Φουρθιώτης είναι αριστερός; Μα τι του έτυχε τώρα, του παιδιού, μέσα στον Αύγουστο. Ό,τι είχε στρώσει  η καριέρα του μετά τις τσοντοκασέτες και το βιζιτομανατζεριλίκι, ήρθε ο Ιβάν και τον ξεσπίτωσε τον τηλεαστέρα του 0,004%.
Θα βρει αυτός, θα χωθεί. Δεν χάνονται αυτοί. Αναιδής εποχή, αναιδείς θα κρατούν τη σημαία.
Η σημαία είναι εθνικό σύμβολο απαντά η αριστερά και μπορεί να την κρατάει όποιος είναι Έλληνας. Για να καταλάβω, δηλαδή, στα σχολεία θα βγαίνουν όσοι δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα και μετά θα γίνεται η κλήρωση στους ομοεθνείς; Μπελάδες έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο κεφάλι του ή ιδέα μου;
Υ.Γ.6: Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει πρέφα ότι έχουν φτάσει οι τράπεζες να αρπάζουν και κάτω από 500 € από τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων χρωστάνε; Θα παρακολουθεί το θέμα και απλώς θα  στεναχωριέται; Ή θα πάρει τους τραπεζίτες και θα τους διαολοστείλει; Γιατί, εντάξει, ωραία η ευαισθησία, ωραία και η Τασία, αλλά μήπως να σηκώσουμε και κάνα τηλέφωνο, να χτυπήσουμε και κανά χερι στο τραπέζι κύριε Τσακαλώτο;
Υ.Γ.7: Ψάχνουν αρχηγό στην κεντροαριστερά, καθώς όμως έχουν όλοι μετακινηθεί προς τα δεξιά, πώς θα γίνει αυτό; Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα καθαρό, δεξιό κομμάτι, βαμμένο πρασινάκι, έχει κάνει και λίφτινγκ, αγνώριστο. Το Ποτάμι έχει μόνο πέτρες μέσα. Νερό καθόλου. Για ποια κεντροαριστερά μιλάμε; Ένα μαγαζάκι με τους εναπομείναντες βολεμένους του καλοφαγωμένου ΠΑΣΟΚ είναι που ψάχνει να βρει που θα γίνει τσόντα για να πάρουν καμιά θεσούλα υπουργική. Θλιβεροί των καιρών.
Υ.Γ.8: Ο Τσοχατζόπουλος και η «τρελή» σύζυγός του που συνήλθε πισινιάζονται και έχουν και κάτι φίλους που βάζουν ρεφενέ και τρώνε και κανά μπιφτεκάκι και κουτσοπερνάνε. Μα πόσο ξεφτίλα; Μιλάμε για λαό που η υπομονή του έχει ξεπεράσει τα όρια της μαλακίας.
Υ.Γ.9: Ξετσουτσούνισε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και την «έπεσε» στον Κουρουμπλή, εγκαλώντας τον για τη συνεργασία με τον «ακροδεξιό» Καμμένο. Καλά τα λες φίλε, Οδυσσέα. Με τον Καρατζαφέρη έπρεπε να συνεργαστεί όπως εσύ, που είναι γνωστός κέντρωος ο άνθρωπος. Τα λέω καλά;
Υ.Γ.10: Μεγάλη η στεναχώρια που πήραμε από το γεγονός ότι δεν θα κατέβει ο Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος στον νέο φορέα που ετοιμάζει η Φωφη. Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ. Πώς μας άφησες έτσι; Πώς θα το αντέξουμε ρε Παύλο; Θα μας αφήσεις μόνους με τη Φώφη και τον Καμίνη; Ρε Ντάνο δεν κατεβαίνεις εσύ για υποψήφιος της κεντροαριστεράς. Δεν έχει σοβαρή δουλειά. Ό,τι λένε οι άλλοι, εσύ θα λες τα αντίθετα. Απλά να φοράς ωραία ρούχα, όπως η Φώφη.
Που με τους μισθούς που παίρνει η Φώφη τα ρούχα μόνο που φοράει και το τόσο κομμωτήριο θα έχει μπει μέσα το κορίτσι.
Υ.Γ.11: Περπατώντας στο Μαρούσι είδα εγώ, ο ανάγωγος, με τα μάτια μου, ανθρώπους του Καμίνη να τα λένε με τον δήμαρχο της περιοχής που ψάχνεται να μετακομίσει στην πρωτεύουσα. Λέτε να ψήνεται κάτι; Είναι προφανές μάλλον ότι ο Πατούλης θα κατέβει στην Αθήνα με τις ευλογίες του Κυριάκου για να κόψει τη φόρα του ανιψιού Μπακογιαννη. Αλλά ο μικρός έχει ρεύμα Κυριάκο και μη βάζεις το χέρι σου στην πρίζα.
Αθήνα και Πατούλης δήμαρχος μ’ αυτή την χρυσοστόλιστη γυναίκα δεν το βλέπω. Οι Κολωνακιώτισσες έχουν γούστο και φινέτσα. Γυναίκες λατέρνες δεν τις αντέχουν. Τι να λέμε τώρα;
Υ.Γ.12: Εκλογές το φθινόπωρο του 2018 βλέπει και προβλέπει ο «γαλάζιος» δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής, Γιώργος Κυρτσος. Δεν ενημερώνει και τον πρόεδρο για τις εκτιμήσεις του αυτές μήπως αλλάξει αφήγημα και σταματήσει να ζητά κάλπες. Αν και το τελευταίο καιρό λίγο το έχει κόψει. Λες να κατάλαβε κάτι ο Κυριάκος; Μπα μπα. Απλά αυτό θα τον συμβούλεψε ο Άδωνης που είναι ο ανεπίσημος αρχηγός της καθαρά ακροδεξιάς πλέον Νέας Δημοκρατίας.
Υ.Γ.13: Ρε ποιον κοροϊδεύετε λιγούρια; Δεν περνά πια η υποκρισία και οι ψευτοεθνικές κορώνες. Γιατί όλοι ξέρουν πόσα φάγατε και βλέπουν ότι ξαναθέλετε τις κουτάλες.
Εις οιωνός άριστος: αμύνεσθαι περί πάρτης! Αυτό είναι το σλόγκαν των 40 χρονών μεταπολίτευσης.
Άιντε καλό Δεκαπενταύγουστο. Κι ας είμαι ανάγωγος. Εγώ θα πάω ν’ ανάψω ένα κερί στην Παναγία.
Ανάγωγος είπαμε. Όχι ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...