Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

ΛΕΚΕΔΕΣ (5)

 Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με οπαδούς του Ολυμπιακού, έγινε ο υπουργός Πάνος Καμμένος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο υπουργός άμυνας, παρακολούθησε το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 πόλο, αφού η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου είναι προπονήτρια της ομάδας των Νοτίων Προαστίων και αποδοκιμάστηκε από μερίδα  θερμόαιμων οπαδών.


Εκεί ήταν φανατικοί οπαδοί  των «ερυθρόλευκων» που αποδοκίμασαν τον Πάνο Καμμένο, βρίζοντάς τον με χυδαίο τρόπο, προφανώς για την κόντρα του με τα συμφέροντα Μαρινάκη. Σε κάποια στιγμή ο υπουργός σηκώθηκε από τη θέση του σε έξαλλη κατάσταση και απάντησε στους ανεγκέφαλους και άρχισε να τους  απαντάει  κάνοντας ... άσεμνες χειρονομίες. 




ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ

Του Πάνου  του πολλά βαρύ
μην του ορμάτε όλοι μαζί,
πάει στην πισίνα  το παιδί
του Πάνου του πολλά βαρύ.

Μυαλό έχει  αψέκαστο
ασκεί  στο Αιγαίο  βέτο,
το φρόνημά του  αδούλωτο,
Τούρκους βουτά απ΄το πέτο..

Τον Πάνο  τον πολλά βαρύ
τον βρίζουν χούλιγκαν  χαζοί,
παιδί αυτός,  σέρνει   μικρό παιδί,
φορτίο  γονιού   πολλά βαρύ.

Στα ύψη απλώνει το χέρι του
το δάχτυλο  μ΄οργή  τεντώνει ,
η τσαντίλα είναι το  ταίρι του ,
μεμιάς αστράφτει και κορώνει.


Από τον Υπουργό μας τον πολλά βαρύ
προσέξτε, αντεθνικοί ολυμπιακοί,
στο  γήπεδο μακριά να κάθεστε   πολύ,
είναι σε μυστική    αποστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Paul Henry R.H.A. (1876-1958) - An Irish artist noted for depicting the West of Ireland landscape/Ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας

«Ο Paul Henry:  Ιρλανδός καλλιτέχνης που διακρίθηκε για την απεικόνιση του τοπίου της Δυτικής Ιρλανδίας σε ένα λιτό μετα-ιμπρεσιονιστικό σ...