Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

Ο άνθρωπος που είπε όχι στο κουτσομπολιό, την ίντριγκα, την ανθρωποφαγία και την απόλυτη ξεφτίλα για τα τα λεφτά

Γιώργος Μαυρίδης : Δεν θα παρουσίαζα ποτέ το Survivor, έχω ιδανικά και δεν τα ξεπουλώ


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Μαυρίδης
Ο γνωστός "ταξιδευτής του κόσμου" στο δημοφιλές World Party Γιώργος Μαυρίδης , που την  περασμένη Τρίτη έκανε πρεμιέρα στην καινούρια του εκπομπή "Στο Δρόμο" με το Γιώργο Λέντζα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και είπε  ξεκάθαρα  τη γνώμη του για το Survivor.
Ερωτηθείς για  το ενδεχόμενο να παρουσίαζε εκείνος το Survivor και για το αν του έγινε τελικά ποτέ πρόταση να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο , είπε : 

"Δεν έχει νόημα να μιλάς για πράγματα που δεν έκανες. Να σου πω, όμως, κάτι; Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ είναι να προδώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που έχει κουτσομπολιό, ίντριγκα, ανθρωποφαγία. Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια, για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά κι ένα πιάτο φαΐ; Δεν μπορώ να το κάνω. Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ, όσα λεφτά και να μου δώσουν. Με συμπάθησε ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Αν συμπάθησε τον Γιώργο επειδή είναι ένας τύπος χύμα, θρασύς, συναισθηματικός, το να γίνω κάτι άλλο θα είναι σαν να τους κοροϊδεύω στα μούτρα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)