Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016



Ο φωτογράφος που αναδημιουργεί φωτογραφίες ανθρώπων που φωτογράφισε πριν από ..δεκαετίες!

photoagain
Ο "φωτογράφος δρόμου" Chris Porsz πέρασε πολλές ώρες στους δρόμους  τις δεκαετίες του 1970, 1980 και 1990 , φωτογραφίζοντας τυχαίους ανθρώπους που συναντούσε στους δρόμους του Πίτερμπρο στην Αγγλία. Προσφάτως αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό φωτογραφικό προτζεκτ., που το ονόμασε Reunions (Ξανασμίξιμο) και το τύπωσε  σε ένα βιβλίο.
Ο Chris είχε τη φαεινή ιδέα να ψάξει και να εντοπίσει (όσο ήταν δυνατό) τους ίδιους ανθρώπους που είχε φωτογραφήσει στο παρελθόν και  να τους βάλει να ξαναποζάρουν όπως τους είχε απαθανατίσει πριν από δεκαετίες για πρώτη φορά.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, διότι δείχνει την επίδραση του χρόνου στο σώμα και τη μορφή των ανθρώπων.
Δείτε πολλές από αυτές τις φωτογραφίες στο blog Αντικλείδι
 ή , 
αν σας αρέσει η παρακολούθηση φωτογραφιών σε  slides , απολαύστε το βίντεο που αναρτούμε.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με  το έργο του ευφάνταστου καλλιτέχνη, επισκεφθείτε την προσωπική του  ιστοσελίδα :

Chris porsz – street photographer - Home



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...