Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΕΝΑΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ;

Μουσική παράσταση στο ΙΑΜΥ με τον Χιλιανό τενόρο Miguel Angel Pellào
H Συναυλία του διάσημου  Χιλιανού Τενόρου Miguel Angel Pellao στην Ύδρα

Παρασκευὴ 5 Αυγούστου 2016
Ιστορικό Αρχείο Ύδρας
 
Το Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεών του, διοργάνωσε ,  σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής, μουσική παράσταση με τον Χιλιανό τενόρο Miguel Angel Pellào, την Δανάη Παπαματθαίου – Μάτσκε, βιολί και τον Ούβε Μάτσκε, πιάνο. 
Η Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε, η επιτυχημένη ελληνογερμανίδα βιολονίστρια, έχει κατακτήσει την μουσική σκηνή σε όλο τον κόσμο με το μαγικό της άγγιγμα και τον θελκτικό ήχο, φέρνοντας
danai papamatthaioy
 το βιολί σε συναρπαστικά ύψη. Ο Ούβε Μάτσκε, πιανίστας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνοδεύει την κόρη του Δανάη στο πιάνο.
Ο Miguel Angel Pelláo, Τενόρος Pehuenche, απόγονος των Ινδιάνων Mapuche της Χιλής και ένας από τους Τρεις μεγάλους Τενόρους της Χιλής, θαυμάζεται για την εξαιρετική φωνή του, όχι μόνο στην Χιλή αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.Ο ταλαντούχος τενόρος πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, μεγαλώνοντας σε ίδρυμα μακριά από τη μητέρα του και υφιστάμενος πλήθος ρατσιστικών διακρίσεων λόγω της ινδιάνικης καταγωγής του, κατάφερε όμως να  σταθεί όρθιος χάρη στην αδάμαστη θέλησή του, τη φιλομάθειά του και την απέραντη αγάπη του για τη μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ATZENTA : Aύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη

  Τι θα γίνει στο Περιπατητικό Συνέδριο του Αναγνώστη ...