Σάββατο, Ιουνίου 27, 2015

«Kακό για τη Γερμανία το Grexit»

«Kακό για τη Γερμανία το Grexit»

Έκκληση του προέδρου της ΚΟ του Die Linke στη Μέρκελ να σώσει την Ελλάδα

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Die Linke Γκρέγκορ Γκίζι δήλωσε ότι από την αρχή των κρίσιμων διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της είχε ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ να σώσει την Ελλάδα. die-linke_9964«Η κυρία Μέρκελ δεν μπορεί να υποκύψει υπό την πίεση των ευθυνών σε σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη και τη χώρα μας», είπε ο Γκίζι σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau.
«Δεν θα πρέπει να μεταθέσει την ευθύνη στον σκληροπυρηνικό Σόιμπλε. Αν θέλουμε να σώσουμε το ευρώ, και αυτή η διάσωση ωφελεί σε μεγάλο βαθμό και τη Γερμανία, θα πρέπει να σταματήσουμε να επιβάλλουμε λιτότητα μέχρι θανάτου στον Νότο και να αρχίσουμε να τον ξαναχτίζουμε», πρόσθεσε.
Η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα για επενδύσεις στην εκπαίδευση, τον τουρισμό, τη ναυτιλία και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, επεσήμανε ο Γκίζι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα Grexit θα ήταν «κακό και για τη Γερμανία», κατέληξε ο Γκίζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...