Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ …SS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ …SS 

 Στο περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ/RESISTANCE»1 όργανο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής υπάρχει συνέντευξη του μουσικού συγκροτήματος NO SURRENDER στην οποία διαβάζουμε αρκετά ενδιαφέροντα.
 
Βλέπουμε την ιδεολογική σύνδεση του συγκροτήματος με  το Blood & Honour για τον αγώνα της …λευκής φυλής και των άριων εθνών…
Επίσης βλέπουμε ότι η μουσική του χώρου χαρακτηρίζεται ως «μουσικοπολιτικό κίνημα»  το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το μάρκετινγκ και την εποχιακή μουσική μόδα. Η μουσική του χώρου είναι ιδεολογία, όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτησή μας. Βλέπουμε επίσης την σύνδεση του συγκροτήματος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τουλάχιστον την εποχή που κυκλοφόρησε το τεύχος. Σε νεώτερη  συνέντευξη σε ιστοσελίδα του χώρου βλέπουμε τη σχέση μέλους του συγκροτήματος με την κίνηση «Αίμα και Τιμή» (Blood and Honour Hellas) στην ιστοσελίδα της οποίας είχαμε βρει τις βλάσφημες εικόνες που καταγγείλαμε σε άρθρο μας. Αν και απ’ ότι φαίνεται οργανωτικές διαφορές οδηγούν τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο σε διασπάσεις, εν τούτοις η ιδεολογική δομή είναι συμπαγής και κοινώς αποδεκτή από όλες τις ομάδες.
Το συγκρότημα υποστηρίζει «100% το πραγματικό  C 18» και το επίσημο B&H. Ποια όμως είναι η οργάνωση «Combat 18»;

Η «Combat 18» είναι μια νέο-ναζιστική οργάνωση που δημιουργήθηκε το 1991 στη Μ. Βρετανία, αλλά σήμερα έχει παρακλάδια και σε άλλες χώρες.
Μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι ύποπτα για πολλούς θανάτους μεταναστών, μελών εθνικών μειονοτήτων και άλλων ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν λευκοί.
Το «18» προκύπτει από την αντιστοίχιση των αρχικών γραμμάτων του ονόματος του Αδόλφου Χίτλερ με αριθμούς (Adolf Hitler–>AH–>A=1, H=8), με βάση το λατινικό αλφάβητο. Το 1992, εξέδωσαν το περιοδικό «Redwatch», στο οποίο δημοσιεύονταν φωτογραφίες, ονόματα και διευθύνσεις ανθρώπων που η οργάνωση θεωρούσε πολιτικούς της αντιπάλους.

Τη διετία 1998-2000, δεκάδες μέλη της «Combat 18» συνελήφθησαν στη Μ. Βρετανία, στο πλαίσιο επιχείρησης ευρείας κλίμακας από την Σκότλαντ Γιάρντ και τη βρετανική μυστική υπηρεσία, ΜΙ5.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ο Steve Sergent (αδερφός του Charlie Sergent), ο David Myatt και δύο ακόμα εν ενεργεία Βρετανοί στρατιώτες, ο Darren Theron και ο Carl Wilson. Επίσης ένα από τα σπίτια στα οποία έκανε έφοδο τότε η βρετανική Αστυνομία ανήκε στον Adrian Marsden, ο οποίος αργότερα έγινε σύμβουλος του ακροδεξιού Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP).
Η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Racial Volunteer Force» αποσχίστηκε από την «Combat 18» το 2002, ωστόσο θεωρείται ότι διατηρεί ακόμα στενές σχέσεις με τη «μητρική» οργάνωση.
Τον Οκτώβριο του 2003, η γερμανική Αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε 50 σπίτια στις πόλεις Κίελο και Φράιμπουργκ, τα οποία φέρεται πως ανήκαν σε Γερμανούς υποστηρικτές της «Combat 18».
Υπάρχουν πληροφορίες ότι μέλη ή παρακλάδια της υπάρχουν στις πολιτείες Illinois, Florida και Texas στις ΗΠΑ. Τον Σεπτέμβριο του 2006, η βελγική Αστυνομία συνέλαβε 20 μέλη της «Combat 18» στην περιοχή Flanders. Εξ αυτών οι 14 ήταν εν ενεργεία στρατιώτες του βελγικού Στρατού. Αναφορές για παρακλάδια της εν λόγω οργάνωσης υπάρχουν επίσης στην Ιρλανδία, τη Ρωσία και στον Καναδά.2
Το «μουσικοπολιτικό» συγκρότημα έχει να επιδείξει ένα δυνατό χιτ αρκετά δημοφιλές στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο με τον τίτλο «Ο παππούς μου ήταν στα ες ες»

EΝΑ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ 
TOTENKOPF, ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ 
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ 
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ 
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ SS 
ΚΙ ΑΡΑΖΕ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Π.Ο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ 
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 
ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ 
ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ 
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 
ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ, Ε.Λ.ΑΣΙΤΕΣ, Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ:=> Ο παππούς τους ήταν στα …SS- ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

**ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΕΘΝΟΣ" 

 

**Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ενας ένας εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει

Διάλυση έχει «βαρέσει» η Χρυσή Αυγή, με τα στελέχη της να εγκαταλείπουν εν χορώ το πλοίο που βουλιάζει. [ «E» 28/9 ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...