Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

Δερματοστιξία ή δερματοβλακεία;

Στην πλαζ με τατουάζ


Πηγή: protagon.gr,21/7/2014
  • Photo: Stephanie Schmidt/Flickr
    Photo: Stephanie Schmidt/Flickr

Πακέτο παίδες! Σήμερα με έραναν οι κακόβουλες μοίρες (οι κόμπρες οι φίλες μου δηλαδή) να πάω για πρώτη φορά φέτος για μπάνιο στον Σχοινιά. Και ενώ, ως κουλτουροκόριτσο που είμαι, είχα πάρει μαζί μου πέντε έξι βιβλία για να μετριάσουν τη βαρεμάρα που με χτυπάει στις κοσμοπλανταγμένες ακτές (γιατί πόση ώρα να μυρίζεις τα διπλανά κόκονατ; Πόση ώρα να βρίζεις τους μαλάκες με τις ρακέτες-ρουκέτες, πόση ώρα να θάψεις στην άμμο το διπλανό βαρεμένο παιδάκι χωρίς να σε παραπέμψουν για φόνο εκ θερινής αμελείας;), τελικά δεν χρειάστηκαν. Πέρασα πολύ ευχάριστα περί τις πέντε ώρες με τις (κόμπρες) φίλες μου καταγράφοντας τα τατού που είχαν καταλάβει σαν έρπης χρωστήρ κάθε ίντσα γυμνού δέρματος στην πλαζ – και άλλες δύο ώρες προσπαθώντας να μαντέψω αυτά που μισοκρύβονταν μέσα στα βρακιά (τα οποία στοιχηματίζω πως θα ήταν και τα πιο ζουμερά). Από μια πρόχειρη έρευνα ενημερώνω πως μεγάλες πιένες γνωρίζει φέτος η κινέζικη/γιαπωνέζικη σοφία (διότι -φευ- δεν τις ξεχωρίζω. Έχουν και οι δύο σχιστά μάτια). Μέτρησα τουλάχιστον δέκα πλάτες με κατεβατά ολόκληρα γραμμένα με ακατάληπτα ιδεογράμματα. Στην 11η δεν άντεξα. Πήρα το αθώο μου ύφος και ρώτησα ολο θαυμασμό τον φέροντα τι σημαίνει το τατού του. Χάρηκε ο φουσκωτός με την φαν. Πήρε το γοητευτικό του ύφος  και μου είπε πως είναι οι δέκα εντολές στα κινέζικα.
-Κινέζικες εντολές; Έκανα μια διευκρινιστική εγώ.
-Όχι ρε συ, τις δικές μας, τις ελληνικές, αλλά στα κινέζικα.
-Έχουμε εμείς ελληνικές εντολές;
-Ε, βέβαια έχουμε. Τι έδωσε ο θεός στο Μωυσή;
-Ναι αλλά ο Μωυσής που τις πήρε ήταν εβραίος.
-Σοβαρά;
-Μα το θεό!
- Τς... τς... Όλα οι εβραίοι τα παίρνουν φίλε. Αλίμονο στους φουκαράδες τους Παλαιστίνιους.

Σ’ αυτό το σημείο εγκατέλειψα τον αγώνα. Στοιχηματίζω πως ο τατού άρτιστ είδε πόσο κόπανος ήταν ο πελάτης και του γραψε τη συνταγή από το γλυκόξινο χοιρινό με ανανά, έτσι για να γουστάρουν λίγο και  οι κινέζοι τουρίστες-επενδυτές μας.
Άλλο μεγάλο χιτ είναι το φιδάκι ο Διαμαντής, σε διάφορές εκδοχές -από κροταλίας μέχρι οχιά διμούτσουνη- που τυλίγεται νωχελικά γύρω από τα καυτά κορμιά, τα καυτά μπούτια, ό,τι καυτό νομίζει πως διαθέτει έκαστος και θέλει να το υπογραμμίσει. Επιτυχία γνωρίζει επίσης η αραμαϊκή διάλεκτος καθώς και τα λατινικά. Είδα σε μια καμαρωτή κνήμη φερ' ειπείν τη φράση alea jacta est, δηλαδή ο κύβος ερίφθη (και καλά ο κύβος, το γιαούρτι άμα ριφθεί θα είναι πρόβλημα όμως).
Αφού βαρεθήκαμε τις στατιστικές, στη συνέχεια αρχίσαμε να μαντεύουμε τον χαρακτήρα των αγοριών βάσει των τατού του – διότι όπως ξέρετε, παίδες μου αγαπημένοι, για να πας να φας στη μάπα τόσο πόνο δίνοντας τόσο χρήμα, κάτι προσπαθείς να πεις στην ανθρωπότητα για την πάρτη σου. Καλό είναι η λοιπόν η ανθρωπότητα, δηλαδή εσείς, παίδες μου αγαπημένοι, να το ακούσετε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
-Αν δείτε καρδιά, αγκαζέ με τριαντάφυλλο (και ενίοτε και κανα «Μαρία», τρέξτε μακριά. Ο περί ου ο λόγος είναι θύμα του έρωτα της περί ης ο λόγος και στους δύο τρίτος δεν χωρεί.
-Αν δείτε τίποτις σβάστικες, τρέξτε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν σας πει ο περί ου ότι δεν είναι χιτλερικά αλλά είναι αρχαιοελληνικά  σύμβολα, επιταχύνατε περισσότερο. Θα γλυτώσετε τον κρυφοχρυσαυγίτη – άσε που θα χάσετε και τις θερμίδες του πύραυλου Magic που χλαπακιάσατε.
-Αν δείτε ένα σπαθί να αναδύεται από το μαγιό του διακριτικά, πάλι φύγετε. Ο τύπος έχει κατά πάσα πιθανότητα μικρό πουλί. Στην περίπτωση που βγαίνει οπλοπολυβόλο, όχι μόνο έχει μικρό πουλί, είναι και πυροβολημένος.
-Αν δείτε το σήμα κατατεθέν των Sepultura ή των Maiden, ετοιμαστείτε για νύχτες στη Μαλακάσα (metal wave festival) το καλοκαίρι και νύχτες στο Jasmine τον χειμώνα. Αντέχεις να βλέπεις τόσα άλουστα κεφάλια να κοπανιούνται επί τόσες ώρες ακούγοντας καφρίλες; Do the math!
-Τέλος, αν συχνάζετε σε πλαζ γυμνιστών και δείτε στο πουλί κανενός γηραιού γόη τα γράμματα ΗΠΝΓΜΣΟΥ, πρόκειται για τον φορτηγατζή του γνωστού ανέκδοτου: πριν 25 χρόνια που ήταν στα ντουζένια του κατά πάσα πιθανότητα, είχε χτυπήσει στο νυν συρρικνωμένο πουλί του το Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...