Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

ΟΥΚ ΑΠΕΣΒΕΤΟ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ

  • Διάλεξη του Richard McKirahan: Ο Αριστοτέλης ως Ιστορικός της Φυσικής Επιστήμης (26/3/14)

    To «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών», Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στη διάλεξη του Richard McKirahan, Καθηγητή Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας στο Pomona College της Καλιφόρνια, Μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών» με θέμα: Ο Αριστοτέλης ως Ιστορικός της Φυσικής Επιστήμης. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, ώρες 19.00-21.00, στο Αμφ. 1, Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.), Α.Π.Θ. Η διάλεξη είναι η 4η της σειράς του 2ου «ΔΙΕΘΝΟΥΣ COLLOQUIUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» (Νοέμβριος 2013
  • ΙΔ΄ Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση τομέα ΜΝΕΣ, ΑΠΘ (στη μνήμη του Ξ. Κοκόλη): Ζητήματα νεοελληνικής φιλολογίας: Μετρικά, υφολογικά, κριτικά, μεταφραστικά (27-30/3/14)

    Ο Τομέας Μεσαιωνικών και Νέων Ελληνικών Σπουδών του Α.Π.Θ. οργανώνει από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου 2014 τη ΙΔ' Διεθνή Επιστημονική Συνάντησή του, με τίτλο: Ζητήματα νεοελληνικής φιλολογίας: Μετρικά, υφολογικά, κριτικά, μεταφραστικά Η Επιστημονική Συνάντηση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του νεοελληνιστή Ξενοφώντα Α. Κοκόλη (1939-2012), που υπήρξε απόφοιτος, διδάκτορας και επί μακρόν διδάσκων της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Η εναρκτήρια συνεδρίαση της Συνάντησης θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες τις επόμενες τρεις ημέρες θα διεξαχθούν σε δύο παράλληλες συνεδρίες σε αντικριστά αμφιθέατρα στο κτίριο ΚΕΔΕΑ της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ.
  • Εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (20-22/3/14)

    Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης γιορτάζουν την Ημέρα αυτή. Φέτος οι εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται θα καλύπτουν το τριήμερο Πέμπτη 20 Μαρτίου, Παρασκευή 21 Μαρτίου και το Σάββατο 22 Μαρτίου. -Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30 στο Κέντρο Μουσικής της Δ/νσης Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης (Κουντουριώτου 17, απέναντι από το Λιμάνι), μέλη και φίλοι Συλλόγων και Εταιρειών των Λογοτεχνών της πόλης μας καθώς και μαθητές, φοιτητές αλλά και απλοί πολίτες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν και να απαγγείλουν ένα «1» ποίημα τους εάν γράφουν ή ποίημα κάποιου άλλου ποιητή ή στιχουργού. Επίσης η εκδήλωση αυτή θα πλαισιωθεί και μουσικά με 2 χορωδίες της πόλης μας και με άρια από όπερα και ορατόριο. -Την Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες αναγνώσεις ποιημάτων στη γωνία Αριστοτέλους με Τσιμισκή δίπλα στο ρολόι, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. -Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι οι Ποιητές της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής θα διαβάσουν ποιήματα τους με τον τίτλο: « Οι Ποιητές διαβάζουν ποίηση», παράλληλα με άλλες εκδηλώσεις που θα εκτυλίσσονται την ίδια ώρα. Το τριήμερο αυτό της 9ης Γιορτής της Ποίησης που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού φέτος είναι αφιερωμένο στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της.
  • Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης του περιοδ. Μανδραγόρας (21/3/14)

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, αλλά και μέρα κατά του ρατσισμού, το περιοδικό Μανδραγόρας, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο "Το καράβι το λένε ΑΓΩΝΙΑ 014" την Παρασκευή 21 Μάρτη 2014, 8.00 μ.μ., στο ΠΟΛΙΣ ΚΑΦΕ στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5.
  • Βραδιά Κυπριακής Ποίησης (5/4/14)

    Στο πλαίσιο της έκθεσης "Κύπριοι Νέοι Δημιουργοί" που φιλοξενεί το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ, πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Απριλίου στις 20:00 «Βραδιά Κυπριακής Ποίησης».
  • Α' Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής πεζού και ποιητικού λόγου (15/3 & 29/3/14)

    Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 11:00 το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ φιλοξενεί τη βράβευση του Α' Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής πεζού και ποιητικού λόγου που πραγματοποιείται στη μνήμη του ποιητή Μίμη Σουλιώτη. Στόχος του διαγωνισμού -που έχει προκηρύξει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και υλοποιείται σε συνεργασία με το Τελλόγλειο- είναι η παραγωγή πεζών και ποιητικών κειμένων από τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και η ενίσχυση της σχέσης τους με τη συγγραφική πράξη και τη λογοτεχνία. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 για τους μαθητές Γυμνασίων στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (11.00-13.00, Δελμούζου 1 και Αγίας Σοφίας 51, τηλέφωνο: 2310277809) και για τους μαθητές Λυκείων στo 1ο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ ‘Μ. Ανδρόνικος’ (11.00-13.30, Κλεάνθους 30, τηλέφωνο: 2310908776).
  • Διεθνές Συνέδριο: The Child and the Book 2014: Time, Space and Memory in Literature for Children and Young Adults (10-12/4/14)

    Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Eκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο THE CHILD AND THE BOOK 2014, στην Αθήνα, 10-12 Απριλίου, 2014 (Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30). Το θέμα του συνεδρίου είναι: "Time, Space and Memory in Literature for Children and Young Adults" («Χρόνος, Χώρος και Μνήμη στη Λογοτεχνία για Παιδιά και Νέους») και βασικοί στόχοι του η διερεύνηση της πολυσχιδούς παρουσίας του χρόνου, του χώρου και της μνήμης στη λογοτεχνία, την κουλτούρα και τα media για παιδιά και νέους, αλλά και ευρύτερα η συνάντηση επιστημόνων και ερευνητών από διάφορες χώ­ρες καθώς και η καλλιέργεια διεπιστημονικού διαλόγου.
  • Εκδήλωση-αφιέρωμα στον ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη (22/3/14)

    Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στη 13:00 το μεσημέρι, το Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα) σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Πάτρας, διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα στον ποιητή, Βασίλη Μιχαηλίδη (1849-1917).
  • Εκδήλωση για τη σχέση της πολιτικής με τη λογοτεχνία (1/4/14)

    αναπληρωτής καθηγητής εγκληματολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Νικολόπουλος (Λογοτεχνία και κοινωνικός έλεγχος της παρέκκλισης: Για μια ριζική κριτική του κανόνα), ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Θωμάς Ψύρρας (Η χρήση του λογοτεχνικού έργου: από το "πολιτικό" στην πολιτική) και ο κριτικός λογοτεχνίας κ. Αλέξης Ζήρας (Προβλήματα της λογοτεχνικής αναπαράστασης σε περιόδους κρίσης). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Απριλίου στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) στο αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» στις 18.00.
  • Βραδιά ποίησης στο Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος (21/3/14)

    Βραδιά ποίησης στο Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος (Τάκη Σινόπουλου 22, Περισσός), την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρες 7.30 μ.μ.-12 μεσάν. Υποδεχτείτε την άνοιξη διαβάζοντας κάποιο αγαπημένο σας ποίημα, δικό σας ή άλλων.
  • Αναγνώσεις από ποιητές λογοτεχνικών περιοδικών (22/3/14)

    Ραντεβού με σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες στο πλαίσιο των δράσεων του Κύκλου των Ποιητών στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5, Στοά Βιβλίου), το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. Αναγνώσεις από ποιητές των περιοδικών «Φάρμακο» και «Φρέαρ».
  • Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (20-22/3/14)

    Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Πέμπτη 20 Μαρτίου, 18.30, Κέντρο Μουσικής της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης (Κουντουριώτου 17, απέναντι από το Λιμάνι): Λογοτέχνες, μέλη πολιτιστικών σωματείων, μαθητές, φοιτητές και κάθε πολίτης της Θεσσαλονίκης καλούνται να διαβάσουν ένα ποίημα δικό τους ή αγαπημένου τους λογοτέχνη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά χορωδίες της πόλης. Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πέμπτη 20 Μαρτίου, 20:00, θέατρο ΣΗΜΕΙΟ (Χαριλάου Τρικούπη 4, πίσω από το Πάντειο): Οι ποιητές Γιάννης Κοντός, Γιώργος Μαρκόπουλος, Γιάννης Τζανετάκης, Σταμάτης Πολενάκης και Αλέξιος Μάινας διαβάζουν ποιήματα από το επόμενο βιβλίο τους. Μουσικά θα τους συνοδεύσουν ο Σταύρος Παργινός (τσέλο) και ο Νικόλαος Χαλκιάς (φλάουτο). Σκηνοθετική επιμέλεια: Martin Scharnhorst. Είσοδος ελεύθερη. Παρασκευή 21 Μαρτίου, 12 το μεσημέρι, Θεσσαλονίκη, γωνία Αριστοτέλους με Τσιμισκή (δίπλα στο ρολόι): Θα εορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με υπαίθριες αναγνώσεις. Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Παρασκευή 21 Μαρτίου, 19:00, Πολυχώρος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη): Θα παρουσιαστούν οι 21 πλέον πρόσφατες ποιητικές συλλογές της σειράς «Λάλον Ύδωρ» των εκδόσεων Τυπωθήτω. Η σειρά, που ξεκίνησε το 2002, θα παρουσιάσει στο κοινό τους ποιητές: Αλέξανδρο Αραμπατζή, Ελισάβετ Αρσενίου, Τάσο Γαλάτη, Γιάννη Δάλλα, Φραγκίσκο Καλαβάση, Ελένη Καρασαββίδου, Γιώργο Κεντρωτή, Κίρκη Κεφαλέα, Τόνια Κοβαλένκο, Αγγελική Κορρέ, Θανάση Λάμπρου, Τίτο Μαρκόπουλο, Αριστέα Παπαλεξάνδρου, Μανόλη Πρατικάκη, Χαρά Σαρλικιώτη, Λητώ Σεϊζάνη, Νόνη Σταματέλου, Κώστα Τοπούζη. Θα μιλήσουν: Δημήτρης Αρμάος, Γιώργος Βαρθαλίτης, Νίκος Δήμου, Κώστας Κουτσουρέλης. Μουσική πλαισίωση: Πέτρος Χρηστίδης (βιολί), Ορέστης Ζαφειρόπουλος (βιολοντσέλο). Παρασκευή 21 Μαρτίου, 19:00, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Αθήνας (Σταδίου 24): Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά άνθρωποι του πνεύματος, καλλιτέχνες, αθλητές και δημοσιογράφοι θα διαβάσουν το ποίημα που αγαπούν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ ενώ δημιουργοί και ερμηνευτές θα επιλέξουν τραγούδια μελοποιημένης ποίησης και θα τα τραγουδήσουν a capella ή με τη συνοδεία ορχήστρας σε επιμέλεια Γ. Παπαζαχαριάκη. Θα διαβάσουν: Στέλλα Αντύπα, Νίκος Αρτικόπουλος, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μηνάς Βιντιάδης, Γιώργος Γραμματικάκης, Χρήστος Γιανναράς, Στάθης Δράκος, Αιμίλιος Έδεν, Αναστασία Έδεν, Ζυράνα Ζατέλη, Ηρώ, Nίκος Θρασυβούλου, Γιάννης Κακουλίδης, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιάννης Καλπούζος, Βασιλική Καρακώστα, Γρηγόρης Καραντινάκης, Φάνης Κιρκινέζος, Andre Maia, Ανδρέας Μαράτος, Νίκος Μωραϊτης, Γιώργος Νανούρης, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Ξανθούλης, Θοδωρής Οικονόμου, Σταύρος Πετσόπουλος, Νίκος Πιλάβιος, Μάκης Προβατάς, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Ηρώ Σαΐα, Φωτεινή Τσαλίκογλου, Ρένος Χαραλαμπίδης. Είσοδος ελεύθερη. Παρασκευή 21 Μαρτίου, 19:00, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7): Δεκατέσσερις άνθρωποι του πνεύματος, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, συγγραφείς, ποιητές θα διαβάσουν το ποίημα που αγαπούν: Βασίλης Αμανατίδης, Κυριάκος Γιαλένιος, Κωστής Ζαφειράκης, Δημήτρης Καραθάνος, Χρήστος Κιούσης, Άννα Μυλώση, Δημήτρης Νάσκος, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Ράπτη, Ρωμανός Σκλαβενίτης Πιστοφίδης, Ισμήνη Τορνιβούκα, Στέφανος Τσιτσόπουλος, Γιώργος Τσιτιρίδης, Τέλλος Φίλης. Παράλληλα ο Γιάννης Κυρατσός και η Ραχήλ θα τραγουδήσουν τραγούδια μελοποιημένης ποίησης. Σάββατο 22 Μαρτίου, 12 το μεσημέρι, Θεσσαλονίκη, γωνία Αριστοτέλους με Τσιμισκή: Ποιητές της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής θα διαβάσουν ποιήματά τους παράλληλα με άλλες εκδηλώσεις που θα εκτυλίσσονται την ίδια ώρα. Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σάββατο 22 Μαρτίου, 21:30, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Αθήνας (Σταδίου 24): Μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια των ποιητών με τους θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό. Θα παρουσιάσουν μελοποιημένα τραγούδια των Ντίνου Χριστιανόπουλου, Μανώλη Αναγνωστάκη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Νίκου Γκάτσου, Νίκου Καββαδία, Κ. Π. Καβάφη, Σταύρου Ζαφειρίου, Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη και Γιάννη Σκαρίμπα. Μαζί τους ο Σάκης Λάιος (πιάνο) και ο Μιχάλης Πιπέρκος (πνευστά). Είσοδος: 10€. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio
  • Βραδιά-Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Σερρών (21/3/14)

    Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών οργάνωσε για τους θιασώτες της τέχνης του ποιητικού λόγου μια βραδιά-αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, 8.30 μ.μ. στο Δύο - Καφενείο Τέχνης (Σέρρες).
  • Πανελλήνιο Συνέδριο: Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε. - Προσεγγίσεις της σχολικής διαδικασίας μέσα από την ψηφιακή διάσταση (22-23/11/14)

    Η Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση, καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, για κατάθεση εργασιών τους στο Πανελλήνιο Συνέδριο, με τίτλο "Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε." - Προσεγγίσεις της σχολικής διαδικασίας μέσα από την ψηφιακή διάσταση - και ημερομηνίες πραγματοποίησής του: 22 & 23 Νοεμβρίου 2014, στην Αθήνα (Ευγενίδειο).
  • Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας-Τμήμα Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου: Ημερίδα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, Κέρκυρα (22/3/14)

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας-Τμήμα Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου: Ημερίδα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, Κέρκυρα, Σάββατο 22 Μαρτίου, 2014. Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, ανακοινώνουν τη συνδιοργάνωση και διενέργεια ειδικής επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Η ημερίδα θα γίνει στους χώρους του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014. Η προκείμενη ημερίδα εντάσσεται στη σύμπραξη των δύο ιδρυμάτων για τους σκοπούς της ουσιαστικής στήριξης της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των έργων, ηλεκτρονικών εργαλείων και ψηφιακών πόρων του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας που αφορούν τη διδασκαλία, εκμάθηση και αξιολόγηση της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν πρακτικά, μέσω εργαστηρίου, σε ζητήματα διδακτικής μεθοδολογίας και αξιολόγησης, καθώς και στη χρήση των σχετικών ηλεκτρονικών μέσων. Το ΚΕΓ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος, καθ. Ι.Ν. Καζάζης και η επιστημονική συνεργάτιδα κ. Α. Κοκκινίδου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και τηλεσυνεδρίες με τις συνεργάτιδες κ. Μ. Δημητρακοπούλου και Θ. Ρουσουλιώτη.
  • Παρουσίαση βιβλίου (2/4/14)

    Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 ο καθηγητής Φιλοσοφίας και συγγραφέας Χρήστος Γιανναράς παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο: «Σχεδίασμα εισαγωγής στη φιλοσοφία (Η ελληνική οπτική και η δυτική αντιστροφή της)» (εκδ. Ίκαρος), στα Κέντρα Πολιτισμού ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-Βιβλιοπωλεία (Αστυδάμαντος 11, Παγκράτι ). Ώρα έναρξης: 7.30 μμ
  • Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος διαβάζει αποσπάσματα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο σε δική του μετάφραση( cd των Εκδόσεων Εντευκτηρίου)

    Αποσπάσματα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, σε δική του μετάφραση, διαβάζει ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος σε ψηφιακό δίσκο (cd) που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντευκτηρίου. Πρόκειται για αποσπάσματα που αναφέρονται στα περιστατικά από την είσοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα μέχρι και την ανάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)