Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2013

Το video που η Shell δε θέλει να δούμε

Greenpeace λάδα

Η Shell πολλές φορές έχει προσπαθήσει να μας κάνει να σιωπήσουμε. Αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί, ειδικά τώρα, που έχει αρχίσει να δείχνει σε όλο τον κόσμο το πραγματικό της πρόσωπο. Είμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Και σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.
Την περασμένη Κυριακή η Greenpeace «χάλασε» το πάρτυ που είχε στήσει η Shell στο βελγικό γκραν πρι της Formula 1. Χρειάστηκε έξυπνος σχεδιασμός και 2 τηλεκατευθυνόμενα πανό την ώρα της απονομής για να... πέσει το γέλιο της -πολικής- αρκούδας! Το πραγματικά απολαυστικό βίντεο λογοκρίθηκε από τους υπεύθυνους της F1 και κατέβηκε από το Υoutube. Φυσικά δεν το επιτρέψαμε. Λογοκρισία; Στο internet; Το έτος 2013;
Τώρα είναι η ώρα να κορυφωθούν οι προσπάθειές μας. Σου ζητάμε να μας στηρίξεις με όποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις. Να ξέρεις πως η βοήθειά σου θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση των δυναμικών μας δράσεων για την προστασία της Αρκτικής αλλά και ολόκληρου του κόσμου από τα σχέδια της Shell και των άλλων πετρελαϊκών γιγάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...