Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2013

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!


Έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η απόφαση της οικολογικής οργανώσεις «Αρκτούρος»  που αγωνίζεται για την προστασία της αρκούδας να αποδεχθεί δωρεά της Χρυσής Αυγής ύψους 5.000 ευρώ .
Το γεγονός έγινε γνωστό από δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Aυγής όπου μάλιστα γίνεται αναφορά στην ζωοφιλία του γενικού γραμματέα της Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος «φιλοξενεί στην οικία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και 1 γάτο)». 
 
 Πηγή: Το Βήμα


Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!


Αποτελούν μνημείο κυνισμού και πολιτικού αμοραλισμού οι δικαιολογίες του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ» απέναντι στις αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων και κοινωνικών δικτύων για την αποδοχή δωρεάς 5.000 ευρώ από τη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» για την προστασία της «αρείας», προφανώς, αρκούδας.  Δηλ. από το «το κόμμα-ντροπή, το πολύ κακό σπυρί - κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, το αντιπατριωτικό-ανθελληνικό μόρφωμα που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου», σύμφωνα με τις κατά καιρούς δηλώσεις του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης,  ιδρυτή και «μέντορα» του «ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ».

Επειδή λοιπόν, όπως πασχίζει να δικαιολογηθεί, στα «21 χρόνια λειτουργίας του ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ  δεν συνδέθηκε ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία, δεν συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού», αποφάσισε, παραμένοντας μάλιστα «πιστός στις αρχές του και σταθερός στην ιδεολογία του»(!), να εισπράξει τα βρώμικα λεφτά των οικο-φασιστών της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», για να «προστατέψει τις οικολογικές του κατακτήσεις». Αφού, κατά το αποδιδόμενο στον κ. Δήμαρχο σχόλιο, «τα λεφτά δεν έχουν χρώμα»(!)

Όσο για τις «οικολογικές παραδόσεις» των εγχώριων νοσταλγών του ναζισμού, εξαντλούνται στη λίπανση των χωραφιών του Γ΄ Ράιχ με τη στάχτη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος -με τη μαρτυρική Θεσσαλονίκη να έχει πληρώσει το βαρύτερο φόρο αίματος.

Οι νεοναζί όσες «δωρεές» κι αν κάνουν, δεν μπορούν να καλύψουν το απεχθές ρατσιστικό τους πρόσωπο: Πριν λίγους μήνες πρότειναν «τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα, όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση», τώρα προτείνουν να  μαντρωθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αντί των «λαθρομεταναστών» οι φτωχοί Έλληνες(!)

 Ας θυμούνται καλά -και προπαντός ο αλλοπρόσαλλος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και  οι πιστοί του- το αντιστασιακό σύνθημα «ούτε φαΐ ούτε νερό από το φασισμό!».

15/8/013

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: