Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

ΚΑΤΩ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ!



Αυτό είναι το ακαδημαϊκό άντρο  του ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών Μέργου. Εδώ μέσα βυσσοδομεί απεργαζόμενος τα σκοτεινά σχέδιά του ο αιμοδιψής δράκουλας για τον κατώτατο μισθό, έστω κι αν διέψευσαν την είδηση  ο Στουρνάρας και ο Επίτροπος Ρεν.

Αυτό το άντρο της ακολασίας διάλεξε να επισκεφτεί ειρηνικά ο Νεανικός ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου
να τον κεράσουν καφεδάκι ,  να ενημερωθεί όμορφα και πολιτισμένα , να κρεμάσει το
πανουδάκι του από το παράθυρο και να αποχωρήσει ήρεμα , όπως αρμόζει σε νέους ενός
σοβαρού κόμματος  που παίζει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως οι μερκελιστές νεοναζί φώναξαν τα τάγματα ασφαλείας και επιτέθηκαν
εντελώς απρόκλητα στα ειρηνόφιλα Συριζάκια και στους ευγενέστατους βουλευτές,
που πήγαν κι αυτοί να σπρεχάρουν μερικά φωνήεντα  στον ταγματασφαλίτη   Μέργο.

Αυτά τα αισχρά συνέβησαν σήμερα στο κλεινόν άστυ, παραλείποντας όσα βρομερά
έγιναν στα Κερδύλλια , όπου τους ειρηνόφιλους αγρότες των Σερρών πλάκωσαν
εντελώς αναίτια στο ξύλο τα σαδιστικά ΜΑΤ, επειδή τα αγροτόπαιδα ένιωθαν
εξαντλημένα από τον πολυήμερο αγώνα τους και θέλησαν να καθίσουν
 να ξεκουραστούν για λίγο στο κατάστρωμα της Εγνατίας οδού. 

Ενώνοντας κι εγώ τη φωνή μου με τους αντιστασιακούς λεβέντες του Σύριζα,
φωνάζω με όλη τη δύναμη των πνευμόνων μου:
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ,
ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ,
 ΚΑΤΩ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ!


"Προφανώς υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της δημοκρατίας. Όπως υπήρχαν βέβαια και παλιότερα. Και αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον  της αντιπολίτευσης είναι να τα επισημαίνει  και να ασκεί  σκληρή κριτική. Όμως από αυτό το σημείο, μέχρι να φτάνει να θεωρείς  συνολικά την κυβέρνηση της χώρας και τα κόμματα που τη στηρίζουν ως ακροδεξιούς φονταμενταλιστές ή ότι έχουν στόχο να επιβάλλουν καθεστώς έκτακτης ανάγκης - δηλαδή κάποιας μορφής δικτατορία - υπάρχει μεγάλη απόσταση. Πολύ περισσότερο δεν μπορείς να  τους κατηγορείς ότι εφαρμόζουν μια στρατηγική έντασης  και να θεωρείς ότι εσύ, με τέτοιου είδους αντιπολίτευση, είσαι αμέτοχος  αυτής της στρατηγικής....



Όταν μάλιστα φτάνεις να κάνεις συγκρίσεις της σημερινής κατάστασης  με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ -που κατά πάσα πιθανότητα  οργανώθηκε από τους ναζί - ή με την Ιταλία του  της  δεκαετίας του 60 και του 70 ή δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι ή συνειδητά προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα κλίμα  που παραπέμπει είτε σε φασιστικά καθεστώτα, είτε σε φασιστικές μεθόδους... Δεν γίνεται να κατηγορείς τα Μέσα ενημέρωσης ότι παίζουν το... ακροδεξιό παιγνίδι της κυβέρνησης και εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού και πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  που εκπέμπουν τον καθημερινό... δοξαστικό τους.



Εξ όσων γνωρίζουμε η στρατηγική της έντασης θέλει δύο για να πετύχει...Και βέβαια  όχι απλώς δεν την αντιμετωπίζεις, αλλά την πυροδοτείς όταν δηλώνεις ότι η κυβέρνηση «χτυπάει τυφλά, για να χτυπηθεί τυφλά, χτυπάει πολύ για να χτυπηθεί πολύ», δηλαδή επί της ουσίας νομιμοποιείς και εσύ τις πιο ακραίες αντιδράσεις... Ούτε βέβαια προσφέρεις  υπηρεσίες στη δημοκρατία όταν σ αυτούς που αντιστέκονται συμπεριλαμβάνεις μαζί «με τους απεργούς, τους ανυπότακτους συνδικαλιστές, τις... αντιεξουσιαστικές ομάδες και όλους  τους εκτός τόξου που επιβάλλεται να συκοφαντηθούν»..."


ΣΗΦΗΣ  ΠΟΛΥΜΙΛΗΣ, TOVIMA.GR, 14/02/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...