Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΑΠΕΡΓΟΥΝ;



"Εμείς της Θράκης τα παιδιά είμαστε ορφανά κι απορριγμένα ,
στο κλώτσου-μπάτσου μάς είχανε επί χρόνια  τα καημένα,
μόνος σκοπός μου στη ζωή είναι συμπατριώτες μου να βοηθώ,
γι΄αυτό περήφανος στους δρόμους  της Κομοτηνής περιπατώ."

Σε παλαιότερη  έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζή, που βρήκε στην Τραμ Α.Ε. 154 προσλήψεις μέσα στο 2009 χωρίς διαγωνισμό και 62 προσλήψεις την προηγουμένη της προκήρυξης των εκλογών, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε απαντήσει  υπερηφάνως στον τοπικό Τύπο της περιοχής του: (Συνέντευξη  στην  εφ. «Χρόνος Κομοτηνής», 28.4.2010).

«Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να απολογηθώ εγώ γι’ αυτό, πρέπει να......απολογηθεί το ελληνικό κράτος, που τα τελευταία 40 χρόνια δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο από τη Θράκη και τη Ροδόπη μέσα σε τέτοιου είδους θέσεις εργασίας. Εκεί δεν βλέπουν κάποιοι την αδικία και βλέπουν την αδικία στο γεγονός ότι σήμερα βρέθηκε μια πολιτική φωνή από τη Ροδόπη να διεκδικεί και να δίνει τη δυνατότητα πληροφόρησης και αντικειμενικής αξιολόγησης και ανθρώπων που κατάγονται από εκεί. Αυτό είναι άδικο, ρατσιστικό, υπονομεύει αν θέλετε την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής μας, και αδικεί τη νέα γενιά της περιοχής μας, η οποία αναζητά κάθε φορά, όταν της δίνεται η ευκαιρία, μια δυνατότητα για δουλειά στο αθηναϊκό κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στη Μέση Ανατολή: Όλες οι εξελίξεις LIVE

  Ισραηλινό πλήγμα στο Ιράν, σε αναβρασμό η Μέση Ανατολή Israel struck Iran and there was pre-notification to the US from Tel Aviv, says Reu...