Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ



Καλοκαιρινά camp στην Σπάρτη...ξεκινάει η Χρυσή Αυγή


Στόχος αυτών των κατασκηνώσεων είναι η  μύηση του σώματος και του πνεύματος των συμμετεχόντων στις αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.



Τα ειδικά αυτά camp θα διεξάγονται στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες. Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής  θα έχουν μόνο «καθαροί» Έλληνες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν από τώρα την ειδική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.





 Η καλλίπυγος Βούλα ατενίζουσα
το ρωμαλέο σφρίγος των καλλίμυων Χρυσαυγιτών...


Παράλληλα κάθε βράδυ στο θέατρο της κατασκήνωσης θα λαμβάνουν χώρα αναπαραστάσεις στιγμών της ελληνικής ιστορίας και θα ζωντανεύουν μάχες, όπως η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα.



Το θεωρητικό σκέλος θα περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα ελληνικής ιστορίας.

*****************************
1. Συμβολική και διόλου τυχαία η επιλογή της Σπάρτης
ως τόπου διενέργειας των προοριζόμενων για καθολικό κράξιμο  κατασκηνώσεων. Θυμίζουμε ότι όλοι οι ακροδεξιοί 
θεωρητικοί του 20ού αιώνα  αλλά και όλα τα  φασιστικά καθεστώτα  είχαν ως πρότυπο   τη Σπάρτη. Ο Μεταξάς, ακολουθώντας πιστά τις θεωρητικές αρχές και την  οργάνωση  του γερμανικού εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος,  εφάρμοσε  την καθολική υποταγή του ατόμου στο κράτος, μετέτρεψε τους νέους  σε ρομποτοποιημένους στρατιώτες, που υπάκουαν  τυφλά τους αρχηγούς τους  και περνούσαν τις μέρες τους μέσα στη συνεχή άσκηση , έτσι ώστε να είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμοι, όταν θα ερχόταν  η ώρα  της τελικής σύγκρουσης με τον κομουνισμό αλλά και τη "σάπια" αστική  δημοκρατία.  
 2. Θυμίζουμε ότι η "αγέλαστος" Σπάρτη ήταν μια ολιγάριθμη ξενοφοβική πολεμική  κοινωνία, που υποχρέωνε τους πολίτες της να ζουν μέσα στη διαρκή λιτότητα, απεχθανόταν τον άνετο τρόπο ζωής, τα γράμματα και τις τέχνες , είχε καθιερώσει θεσμούς κτηνώδους κακομεταχείρισης των παιδιών, ενώ ήταν  αμείλικτη απέναντι στους υποταγμένους Μεσσήνιους , τους οποίους εκμεταλλευόταν απάνθρωπα και τους εξόντωνε συστηματικά με τη μέθοδο της "κρυπτείας" (Κρυπτεία - Βικιπαίδεια), τον εντοπισμό δηλαδή και την εξόντωση των πιο σφριγηλών και δυναμικών  από αυτούς.
 Εντοπίζοντας στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής το απόσπασμα που αφορά τη μετατροπή των συμμετεχόντων σε εκπαιδευμένους κυνηγούς ξένων κεφαλών, συνειδητοποιούμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι φανατικοί που έχουν στα χέρια τους  τα ηνία μιας  ανυπόκριτα αντιδημοκρατικής και μισολάγνας οργάνωσης.
 *******************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...