Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Ήρθε ο
Codex alimentarius 
(Κώδικας τροφίμων)  και στην Ελλάδα!

Μια φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα! Ετοιμαστείτε να ζήσουμε ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!

image
 Γιατί , άραγε, απαγορεύεται η φύτευση των πατατών που βλέπουμε στη φωτογραφία να αναπαύονται στο διχτάκι του Βασιλόπουλου; Μα φυσικά εξαιτίας του ότι η "ράτσα" αυτών των γαιομήλων ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία, η  οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της(!), συμπεριφέρεται δηλαδή  σαν ένα είδος διατροφικής ΑCTA. 

Πρόκειται για τον διαβόητο   "Codex Alimentarius", βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή αγροτικών προϊόντων με κατοχυρωμένη πατέντα, κάτι που γίνεται ήδη στις ΗΠΑ.

Το σατανικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τις μαφίες των τροφίμων , σε στενή συνεργασία με ιδιωτικά εργαστήρια γενετικής και πανεπιστήμια, είναι να υπάρχει απόλυτος  έλεγχος των τροφίμων που κυκλοφορούν από τις πολυεθνικές στην αγορά, και αυτό θα επιτευχθεί  μόνο με την κυκλοφορία υβριδίων  που ανήκουν σε εταιρείες και παράλληλη εξασφάλιση των παλαιών σπόρων και ποικιλιών.
 ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
  Επειδή τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος, πρέπει να καλλιεργούμε ή να φυτεύουμε φυτά από παλιούς σπόρους, που δεν ανήκουν σε εταιρείες και  έχουν την ιδιότητα να ξαναφύονται. Αναζητούμε λοιπόν καλλιεργητές ή ιδιώτες μερακλήδες που δεν αγοράζουν σπόρους και υβρίδια των πολυεθνικών , αλλά διαθέτουν μια παρακαταθήκη προσωπικών σπόρων, που τους κουβαλάνε αδιάλειπτα από γενιά σε γενιά ως μέρος μιας παράδοσης  καθ΄όλα δοκιμασμένης ως προς τα εξαιρετικά αποτελέσματά της.
Είναι απόλυτα αναγκαίο  να ενισχυθούν σημαντικά όσοι αγρότες, επιστήμονες ή απλοί καλλιεργητές  κρατούν παλιούς σπόρους. Πρέπει να φυτεύουμε φυτά από δικούς μας σπόρους και όχι των πολυεθνικών , που θέλουν να ελέγχουν το φαγητό μας.


Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους.  Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.
Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε. Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια...
ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...