Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

ΝΑ!

 
ΝΑ!
Κοινό μέτωπο ενάντια στα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα σχηματίζουν δικηγόροι, μηχανικοί και γιατροί, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κοινές κινητοποιήσεις, τόσο σε πανελλαδικό όσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ παράλληλα αποφάσισαν το μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων και τη σύνταξη αναπτυξιακού σχεδίου για την Ελλάδα.
****************************

Βαστάτε με , γιατί θα κάνω μεγάλο κακό! Βγήκανε τώρα 
οι εκλεκτοί των εκλεκτών του διεφθαρμένου συστήματος
που κυβερνούσε έως τα τώρα αυτόν τον τόπο και μας 
πουλάνε ανταρτιλίκι. Αντί να πάνε  στην Πλατεία 
Συντάγματος και να αυτομαστιγωθούνε ζητώντας
χίλιες συγγνώμες για όσα κακά προξένησαν στη χώρα,
για τα φακελάκια π.χ. , τα λαδώματα, τις παράνομες άδειες,
τα αλισβερίσια με τους μαφιόζους όλου του ντουνιά,
για το κωλοχανείο δηλαδή με τ΄όνομα "Ελλάς", αυτοί
το παίζουν ούλτρα πατριώτες και αρηβελουχιώτηδες
καλώντας μας να μποϊκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα!
Συντονισμένα πλέον τα αδελφάτα των χαϊδεμένων παιδιών του συστήματος της κονόμας και της αρπαχτής εναντίον  των κακών γερμανικών προϊόντων. Θέλοντας να διασφαλίσουν  τα προνόμιά τους, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους αφελείς , νομίζοντας ότι θα γίνουν συμπαθείς . Ποιοί; Οι πρωταθλητές  της διαφθοράς και της μίζας, αυτοί που από καταβολής ελληνικού κράτους λυμαίνονται διά των κυβερνήσεων και της Βουλής τον τόπο!  Ακόμα και τώρα. Με διαλυμένο π.χ.  το ελληνικό ΕΣΥ από την Τρόικα και τον ενθουσιώδη υπηρέτη της Λομβέρδο  , όλοι οι ιδιώτες  γιατροί πλέον κάνουν χρυσές δουλειές μέσα και έξω από τον ΕΟΠΥΥ. 

ΥΓ. Έχουν σκεφθεί οι ελληναράδες ταξικοί  προνομιούχοι τι θα συμβεί στην περίπτωση που αρχίσει αντίστοιχο μποϊκοτάζ  εκ μέρους των γερμανών καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα, το λάδι, τις ελιές, τη φέτα, τα φρούτα , τα λαχανικά, στον τουρισμό κτλ; Νοιάζονται καθόλου για τους χιλιάδες  έλληνες εξαγωγείς, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, που σίγουρα  θα καταστραφούν από μία τέτοια παρανοϊκή εθνική βεντέτα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: