Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΡΟΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 
(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ) 
ΒΡΟΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ

 ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΠΑΣΟΚ,
ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ  ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
*
ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΒΕΝΤΕΤΑΣ" ΜΕΤΑΞΥ
ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ
ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ  ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΤΑΣΗ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ 
ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,
ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ,
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Η ΜΕΡΚΟΥΡΗ, Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ,
Ο ΒΑΛΒΗΣ, Ο Γ.-Α. ΜΑΓΚΑΚΗΣ, Ο ΓΛΕΖΟΣ, Ο ΖΙΓΔΗΣ , Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ.....

Διαβάστε στο τελευταίο τεύχος της Athens Review of Books (Φεβρουάριος. Νο 26)
το θαυμάσιο κείμενο του Μανώλη Βασιλάκη : "Περί κοινωνικής επιθετικότητας του Mάνου Χατζηδάκι και άλλων δεινών".  Θα φρίξετε με όσα συνέβησαν την εποχή του πρώτου πράσινου ήλιου και της παπαπανδρεϊκής  λασποκρατίας σε βάρος ενός μεγάλου καλλιτέχνη...

Α.  ΑΥΡΙΑΝΗ -

Ο βίος και η πολιτεία της

 από την Βικιπαίδεια...


«Επί του πιεστηρίου» ο Μάκης Κουρής στο Kontra Channel
Μάκης  Κουρής








Γιώργος Κουρής








 Κυριάκος Διακογιάννης
_______________________________________________
Β. ΟΤΑΝ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ  ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ

1.  "Ξέρεις , βρε αμαρτωλέ Μάνο, τι θα πάθαινες αν ζούσες στην Περσία; Ο Χομεϊνί θα σου έκοβε ή το χέρι ή τον...πισινό σου και μετά, αν συνέβαινε  το δεύτερο, τι θα γινόσουν δύστυχε; Όσο για την αίτηση που απηύθυνες χθες, να κινητοποιηθούν, δηλαδή, όλοι οι ...όμοιοί σου- προφανώς θα εννοείς τους βρωμο-Ι-όλες και τους κλεφτοτσαρούχηδες-- για να κλείσουν την Αυριανή και να γλιτώσει η χώρα από τον Αυριανισμό, για να μπορούν όλοι οι μεγάλοι να κλέβουν και να σκοτώνουν ανενόχλητα, σου λέμε ότι άδικα κοπιάζεις. Ας το αναγνωρίζει ο Χατζιδάκις, η Αυριανή, όσους περισσότερους απατεώνες και φοροκλέφτες σαν την αφεντιά του αποκαλύπτει, τόσο πιο πολύ γιγαντώνεται και τόσο πιο πολύ ο κόσμος τη λατρεύει. (30/6/1985)"
_____________________________________ 

 2. "Ο Μάνος Χατζηδάκης , πρωκτοετής του Ωδείου (αν έχει πάει έστω ένα χρόνο)......είναι μουσικά αγράμματος και ατάλαντος....... Όλα τα τραγούδια του  που έγιναν σουξέ είναι κλεμμένα... Όλα κλεμμένα!...". Ο Χατζηδάκης είναι.....έρπον κήτος .....ένα τουλούμι πύον". (3/8/1985).

Γ. Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ______________________________

 

 Δ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ...


1.« Χθες εμφανίσθηκε ένας χαμερπής ομοφυλόφιλος, ένας κίναιδος ολκής, να σε αποκαλέσει φίλε αναγνώστη φασίστα! Μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους και με μια εμπάθεια που διακρίνει τους παθητικούς ανωμάλους, εδήλωσε ότι η εφημερίδα που διαβάζεις είναι φασιστική και συνεπώς εσύ, ο αναγνώστης, φασίστας! Και τα εδηλωσε δημόσια τα θηλυκά του εμέσματα, ένα κνώδαλο που γλείφει από τότε που υπάρχει τις πατούσες του φασισμού!
Πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο κάθαρμα να αφηνεται ελεύθερο με λύσσα και πάθος όλους αυτούς τους πολίτες να βρίζει με τη χυδαιότητα των οίκων ανοχής.
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον απαίσιο εκμαυλιστή νέων, που ακούει στο ονόματα, Μάνια, Μανωλία, Μινού Χατζηδού, ποιος επέτρεψε σ’αυτο το απόβρασμα να παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια του και να εκθέτει οργανωτές μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης.
Αυτό το σκουληκιασμενο τομάρι αποτελεί στίγμα για την σημερινή ελληνική κοινωνία. Να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το ηθικό ΑIDS αυτού του βρωμερού υποκειμένου.
Αρκετοι νεοι πληρωσαν ακριβα τη γνωριμια μαζι του. Οχι αλλα θυματα…».
(6/9/1987).
 _______________________________
2."Μάνος Χατζηδακης, ο προπομπός του Νεοναζισμού. ...ο παφλασμός ενός κινούμενου βόθρου..... ένα υποκείμενο  [που] φανερώνει ότι πρόκειται για περίπτωση επικίνδυνης ψυχανωμαλίας..." (8/9/1987).

________________________________
3. "Ο γνωστός κύναιδος Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος γύρευε πόσα νέα παιδιά έχει καταστρέψει με το χρήμα που διαθέτει, για να ικανοποιεί τις ανώμαλες ορέξεις του , ξαναχτύπησε.... έστειλε επιστολή στην ανόητη Αυγούλα με την οποία ο αρχικύναιδος προτρέπει τους Έλληνες να μην ...ανήκουν πουθενά!!..." (28/8/1988)

Δεν υπάρχουν σχόλια: