Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ


Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΨΩΜΙΑΔΗ:Ευπατρίδα Πόντιε, προτρέψατε το Σαμαρά να μην κάνει κι άλλη κωλοτούμπα  μπροστά στους μισέλληνες φράγκους,όμως αυτός την έκανε! Φευ και παλι φευ. Νέπε, πάντως συγχαρητήρια! Εσείς , ο Φαήλος , ο Μανώλης και η Παπακώστα είστε οι ακοίμητες φωνές της εθνικής μας υπερηφάνιας, αυτοί που θα εξοντώσουν όλους τους εχθρούς μας  και θα υποστυλώσουν το καταρρακωμένο μας ΕΓΩ. Αλήθεια, πότε ξεκουράζεστε από τους υπέροχους εθνικούς αγώνες που δίνετε;Προσέξτε : θα πάθετε υπερκόπωση και θα στερήσετε σε δύσκολους καιρούς το λαό μας από έναν πολύτιμο υπερασπιστή του νέου εθνικού μας Ρούπελ!
 

ΚΥΡΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ: Αγαπητέ κύριε τι κάνετε; Πώς τα περνάτε; Πώς πάνε τα μαθήματα που διδάσκετε στους φοιτητές σας; Ποια είναι η γνώμη τους, άραγε,  για τον ογκόλιθο της οικονομικής σκέψης που έχουν μπροστά τους; Σας ερωτώ ευθέως : τι ακριβώς νιώθετε βλέποντας τα  μύρια όσα  όσα τραγικά συμβαίνουν στον τόπο μετά την αποχώρησή σας;   Έχοντας κρατήσει στα στιβαρά σας χέρια το τιμόνι της Εθνικής Οικονομίας, είστε ο μόνος κατάλληλος για να μας υποδείξει ένα σχέδιο σωτηρίας της. Πιστεύετε ότι οι επενδύσεις στον τομέα των οικων ανοχής μπορούν  να  ευδοκιμήσουν σε μια χώρα που είναι ήδη ένα απέραντο μπουρδέλο,  χάρη και στην αποφασιστική δική σας συμμετοχή;
 

ΓΕΩΡΓ. ΠΑΠΑΝΔΡ. ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ: Μου εξηγήσατε το σχέδιό σας , αλλά διαφωνώ. Δε γίνεται να είστε με το ένα πόδι έξω από το ΠΑΣΟΚ και με τα δύο... μέσα. Αυτό θα είναι τερατώδες. Πού ακούστηκε αρχηγός κόμματος με τρία πόδια, εκτός του Μπερλουσκόνι, ο οποίος , ως γνωστόν, χρησιμοποιεί το .....(ξέρετε τι εννοώ...) για πόδι.Προτείνω να πάρετε την καραμπίνα σας και είτε να πάτε για διά βίου κυνήγι φασιανών είτε να καθαρίσετε όλους τους πράσινους Ισνογκούντ που ονειρεύονται να γίνουν χαλίφηδες στο Χαλιφάτο σας  του Πράσινου Ήλιου και των ομοιόμορφων Αλόγων. A propos ή για να έχουμε καλό ρώτημα , πείτε μου , σας παρακαλώ, πόσο ξύλο ρίξατε στους κολλητούς σας που εισηγήθηκαν εκείνο το καταραμένο  Δημοψήφισμα που σας προκάλεσε τη χρόνια αϋπνία, τον Καστανίδη, τον Αθανασάκη , το Ρέππα και τον Παπουτσή;
 

ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ : Νικόλα , σε θαυμάζω! Όπως πας , σίγουρα θα γίνεις ο Τσάβες  της Ελλάδας και μια μέρα θα κυβερνήσεις τον τόπο. Ε, ρε μανούλα μου, γλέντια που θα κάνουν τότε όσοι Έλληνες  θα είναι φτωχοί λόγω μνημονίου , δηλαδή όλοι! Κανένας δε θα πληρώνει τότε  τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΑΘ, το λεωφορείο και το Μετρό, το χασάπη, το μανάβη, το φούρναρη, τα φάρμακα και τα νοσοκομεία. Όλοι θα σιτίζονται πλουσιοπάροχα στο σουβλατζίδικο η Μεγάλη και Ωραία Ελλάς. Όσο για την εξωτερική πολιτική, θα είσαι ο μόνος που είναι ικανός να ρίχνει τα μπινελίκια του στους κωλοδανειστές μας και να  τους λέει  κατάμουτρα:
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ , ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΩ 
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΩ! 
ΝΑ,ΑΑΑΑ,ΡΕ! 

ΚΥΡΙΟΥΣ  ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.: Είδατε , κύριοι, πόσο κακό πράμα είναι ο ρατσισμός και πόσο καλό η ανεκτική δημοκρατία; Τώρα παντού όπου πηγαίνετε σας παίρνουν με τις λεμονόκουπες. Υπάρχει περίπτωση να σκεφθείτε ότι στη θέση που είσαστε εσείς  εξαιτίας των αριστερών φασιστών  που σας κυνηγούν κατά πόδας, βρίσκονται επί χρόνια οι ταλαίπωροι οι ξένοι από τα μέλη του κόμματός σας και τους ομοϊδεάτες Χρυσαυγίτες; Μπα, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να το σκεφθείτε. Είναι θέμα γκλάβας, ξέρετε...


ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΚΑ , ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ.: Ανακουφίστηκα με όσα μου γράφετε. Στέλνετε , λέτε, δέκα ψυχωμένους ΚΝίτες στη Μόσχα, για να  σκαντζάρουν τους προηγούμενους δέκα που πριν από μερικά χρόνια είχατε στείλει για να φυλάνε τη μούμια του Λένιν, επειδή φοβάστε μήπως τη μολύνει ο Πούτιν με πλουτώνιο και μέσω αυτού όλους τους κομουνιστές που  το προσκυνούν. Επ΄ευκαιρία , πότε θα σταματήσετε την εργασιακή εφεδρεία στον 902 Αριστερά στα FM;Οι γιορτές πλησιάζουν κι είναι κτηνωδία  να βρεθούν κι άλλοι εργαζόμενοι στην ανεργία στο όνομα του κομματικού συμφέροντος. Κυρία Αλέκα, μία ακόμα ερωτησούλα : πότε θα  δώσετε άδεια μετ΄αποδοχών στους υπαλλήλους  του ΠΑΜΕ; Οι άνθρωποι είναι στα όρια της αντοχής τους, χώρια που έχουν ξετιναχτεί από τα τόσα παπούτσια που έχουν λιώσει στις χιλιάδες πορείες που έχουνε κάνει. 



ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ:Χίλια "μπράβο"!  Ευτυχώς που μεσολαβήσατε εσείς στα αδελφά κόμματα της ΝΔ και τελικά θα πάρουμε την έκτη δόση.Η μάνα μου από χθες προσέθεσε και τη φωτογραφία σας στο εικονοστάσι των αγίων της.


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ: Σας ευχαριστώ για την πρότασή σας να βάλω αέριο στο σπίτι μου.Δε θα το κάνω.  Πήρα ξυλόσομπα και για  τα προσεχή δέκα χρόνια θα  ξυλεύομαι από το παρακείμενο δάσος, όπως και ένα εκατομμύριο Θεσσαλονικείς...


ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Κωλόφαρδοι , εσείς καλά την έχετε! Πήρατε εγκαίρως τα εκατό εκατομμύριά σας, ενώ ο Γερουλάνος δεν έδωσε ούτε ένα λεπτό στην Πειραματική μας Σκηνή της Τέχνης και αναγκάζεται τώρα να κλείσει μετά από 32 χρόνια λειτουργίας. Σας ζηλεύω.




ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ: Τι ψύχωση κι αυτή να κάνετε ιχθυοτροφεία σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και μεγάλης πολιτιστικής παράδοσης! Γιατί π.χ. να κάνετε με το στανιό φίλες του αρχαίου δράματος τις τσιπούρες που θα εκτρέφονται στην περιοχή της Επιδαύρου; Είναι αλήθεια ότι η φιλόμουση γυναίκα σας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας και θέλει να παράξει φιλόμουσα λαβράκια;




ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:Προεδράρα, τους έσκισες, τους σακάτεψες, τους μακέλεψες! Γονατιστοί πια μας παρακαλούν να πάρουμε την έκτη δόση, χώρια που αφήνουν διάπλατη την πόρτα της ελπίδας με την καθολική επαναδιαπραγμάτευση που θα κάνεις και θα φέρεις την... Πολιτική Άνοιξη στην πατρίδα. Προεδράρα, ζω και ονειρεύομαι να έρθεις στην εξουσία και να κάνεις τον Φαήλο Υπουργό Υπερπόντιων Κτήσεων και ΕυρωΑνατολικών Αποικιών.


ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΜΒΕΡΔΟ: Ορατή η επανάσταση που φέρνετε στο χώρο της Υγείας και απόλυτα απτή .Όλοι  οι Έλληνες μαθαίνουν ταχύτατα  να  αυτοπεριθάλπονται και να αυτοϊώνται με την πρωτότυπη μνημονιακή μέθοδό σας:
ΚΟΒΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΄ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΒΑΡΟΥΣ!

ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ: Πολυχρονεμένε μου πρίγκιπα, ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!
Μάθαμε για την πρόθεσή σου να φέρεις στον ΠΑΟ τον Ραναλντίνιο και χαρήκαμε χαράν μεγάλην.
Όμως, πρίγκιπά μου, μήπως γίνεται να καθυστερήσεις λιγάκι τον ερχομό του, για να πέσει στο μισό η αξία του, και με τα υπόλοιπα χρήματα που σκοπεύεις να δαπανήσεις να φτιάξεις ένα χώρο δωρεάν σίτισης των άπορων Βάζελων; Έτσι θα έχεις και το Ροναλντίνιο ακέραιο στην Αθήνα και τους πράσινους σκύλους (μεταφορικώς εννοείται )  χορτάτους!

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...