Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ: ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ Ή ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ;

1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 
ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
«Θέλουμε μέσα στη Βουλή να μπουν μόνο τα πλουσιόπαιδα ή τα παιδιά των μεγάλων οικογενειών, τα οποία έχουν λυμένα όλα τα βιοποριστικά προβλήματά τους και κάνουν πολιτική από χόμπι;»

2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

"Oχι, δεν θέλουμε. Αλλά δεν θέλουμε ούτε Βουλή λιγούρηδων, που ξοδεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων για να μένουν στο Four Seasons στο Παρίσι..."

3. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΥ

Ο κύριος Κασιμάτης υπαινίσσεται ότι ο Ευριπίδης Στυλιανιδης ανήκει στην τάξη των λιγούρηδων πολιτικών,στηριζόμενος σε ορισμένα περιστατικά της δημόσιας συμπεριφοράς του, όπως,για παράδειγμα,τη σκανδαλώδη διαμονή του πρίν από τρία χρόνια στο Παρίσι , όπου είχε χρεώσει στο λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας 11.000 περίπου ευρώ(!) για παραμονή αυτού και της συζύγου του στο Παρίσι επί... δύο ημέρες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η σύζυγός του χρέωσε στους έλληνες φορολογούμενους 1311 ευρώ για ξεχωριστή διαμονή της στο πανάκριβο ξενοδοχείο, εν αναμονή του αντρούλη της, ο δε μέγας πολιτικός για μια τετράωρη συνάντηση με κάποιους τύπους νοίκιασε με έξοδα του ελληνικού κράτους (5050 ευρώ!)μία αίθουσα του πανάκριβου Four Seasons και δε δίστασε να φορτώσει στη δική μας καμπούρα, για μερικές τσάρκες με λιμουζίνα, στο μεν Παρίσι 4745 , στο δε Λονδίνο 4.067 ευρώπουλα. 
Ψιλά πράματα, θα μου πείτε, για έναν πολιτικό άξιον τέκνο του Μαυρογιαλούρου, που διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και έγραψε βιβλίο εναντίον της Μετριοκρατίας , ευαγγελιζόμενος προφανώς την έλευση της Καραμανλικής βασιλείας των Αρίστων. Κάργα λιγούρηδων , όπως έδειξε ο αμαρτωλός βίος και η αισχρή πολιτεία αυτών των Αρίστων για τα μπάζα...
 Η επαρχιώτικη αριστοκρατία
έχει μια γκλαμουριά άλλο πράμα.
Προσέξτε μόνο τα βλέματα του ζεύγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...