Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2011

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ Χ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

Ο εντιμότατος θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Χ
προσελήφθη επί υπουργίας Γκιουλέκα για να υπηρετεί το ελληνικό δημόσιο έναντι ευτελούς αμοιβής ανερχόμενης στο γελοίο  ποσό των ... 100.000 ευρώ το χρόνο.
Ο εντιμότατος θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Χ,
μόλις ήρθε το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα, ανεκλήθη από τη θέση του που ήταν σε κάποια πόλη  των Βαλκανίων, αλλά δεν έμεινε αργός. Φρόντισε γι΄αυτό να τον παρηγορήσει ο ευπατρίδης δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Φον Παπαγεωργό, ο οποίος του εξασφάλισε μιαν αξιοπρεπή δουλειά στη Δημοτική  Επιχείρηση Θεάματος, το γνωστό λιβανιστήρι των ΝεοΔημοκρατών δημάρχων επί ένα τέταρτο του αιώνα.
Ο εντιμότατος θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Χ
δούλευε πλέον στη Δημοτική Τηλεόραση , αλλά
παράλληλα "δούλευε" κανονικά και το Δημόσιο,
αφού εξακολουθούσε να παίρνει επί μήνες  και τα ευρώπουλα από την πρώτη του εργασία, μαζί με τα 3.600 χιλιαρικάκια που του είχε εξασφαλίσει ο γενναιόδωρος Φον Παπαγεωργό.
 

Καραμπινάτη περίπτωση διπλοθεσίτη, θα αναφωνήσουν οι γνωρίζοντες τον εν ισχύι ακόμα ΝεοΔημοκρατικό Νόμο 3528 του 2007. Τινές μάλιστα εξ αυτών θα απαιτήσουν όχι μόνο την απόλυση του εντιμότατου δημοσιογράφου Χ, απόλυση που ως γνωστόν έγινε με απόφαση της ΔΗΠΘΕ, αλλά και την παραδειγματική τιμωρία του, εκτός  φυσικά από την επιστροφή των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έχει εισπράξει παρανόμως έως τώρα.
Θα μου πείτε ότι η περίπτωση  που αναφέρουμε
είναι ένα τυπικό δείγμα διασπάθισης του δημόσιου χρήματος από τις εκατοντάδες χιλιάδες που έχει να επιδείξει ο ρουσφετολογικός κομματισμός τις τελευταίες δεκαετίες , διασπάθιση η οποία μας οδήγησε στο φούντο.

Αναφερθήκαμε στην περίπτωση του εντιμότατου δημοσιογράφου Χ, επειδή μας έκανε εντύπωση ο τρόπος που επέλεξαν να αντιδράσουν οι επίσης εντιμότατοι κομματικοί του φίλοι.
Μείναμε κυριολεκτικά άναυδοι , όταν, αντί να βγουν πρώτοι και να στηλιτεύσουν τη στάση του,
αυτοί όχι μόνο τον στηρίζουν αλλά και μας δουλεύουν από πάνω,  μιλώντας για "μεθοδευμένη  δίωξη" εκ μέρους του Δημάρχου κατ΄επιταγήν του ...βαθέος ΠΑΣΟΚ.
Αν δεν απατώμαι, οι άνθρωποι αυτοί εγκαλούν το Δήμαρχο γιατί έπραξε το αυτονόητο, επειδή δηλαδή απέλυσε έναν καραμπινάτο διπλοθεσίτη, έναν άνθρωπο που κάθε μήνα εισέπραττε από το Ελληνικό Δημόσιο δύο μισθούς, εργαζόμενος στην οικονομική συκευασία της... μίας εργασίας. Δεν έχουμε ακόμα τρελαθεί, αλλά αν συνεχίσει η αξιωματική αντιπολίτευση να πολιτεύεται με αυτόν τον τρισάθλιο τρόπο, θα μας τρελάνει στα σίγουρα...
*************************
"Εγώ άνεργος κι αυτός διπλοθεσίτης!
Εγώ δεν έγλειψα κανέναν κώλο κι αυτός βολεμένος επί χρόνια χάρη στα κομματικά φιλαράκια του! Εγώ ο μαλάκας κι αυτός ο άγιος! Κρατάτε με, γιατί θα τα κάνω όλα λίμπα!.."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...