Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2011

ΦΟΝ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝΑΚΗΣ

"Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται
από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά
και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό!"

Γιάννης Μινχαουζενάκης, μέγας ψεύτης 
ως επίσημος διαστρεβλωτής
της αλήθειας  εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας

"Άει σιχτίρ, ρε πολιτευτάκια!
Λες και ζούσαμε σε άλλη χώρα, παλιοψεύτη,
ή έχουμε πάθει αλτσχάιμερ και δε θυμόμαστε 
τις πομπές σας, που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία:
τις στρατιές των stagiaires στο Δημόσιο , την αμαρτωλή  Αγρογή, τα παραμάγαζα στον ΕΛΓΑ, τα όργια με τις μίζες στα νοσοκομεία, τις βιομηχανίες συνταγογραφήσεων, τις βιοτεχνίες των αναπηρικών συντάξεων-μαϊμού, τις παράνομες παρατάσεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου που είχαν λήξει στους Δήμους και τους Οργανισμούς, τις χιλιάδες των κομματικών εγκαθέτων στα γαλάζια ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, τους πεθαμένους που έπαιρναν...σύνταξη, τα Βατοπέδια,τους χιλιάδες αχρείαστους  αγροφύλακες,τις στημένες συνεντεύξεις για τους οπλίτες πενταετούς θητείας, τις εκπαραθυρώσεις άξιων διευθυντών για να μπουν τα γαλάζια κομματόσκυλα,τη διαφθορά στις Πολεοδομίες, τις Εφορίες, τα Τελωνεία, τα ΚΤΕΟ, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πάρτι με τα δομημένα ομόλογα, τους προκλητικούς μισθούς και των επιδόματα των εγκαθέτων σας στην ΕΡΤ, τις αθρόες προσλήψεις και τα βολέματα των ημετέρων στους άπειράριθμους οργανισμούς, τις ηγεμονικές συμπεριφορές των υπουργών, τις άδειες-μαϊμούδες σε φορτηγά δημόσιας χρήσης, τα σκάνδαλα τύπου Ζαχόπουλου, τις αθρόες παραθυρο-προσλήψεις Μεσσηνίων στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον παίζοντα τώρα την οσία Περθενόπη αρχηγό σας, αλλά  και άλλα πολλά σιχαμερά και αηδιαστικά με πρωταγωνιστές πάντοτε τους "αξιοκράτες" ρουσφετολόγους του κόμματός σας  τύπου Στυλιανίδη.
Και βγαίνεις τώρα εσύ να γίνεις ο τιμητής  και ο κήνσορας της ηθικής, παλιοθεατρίνε, εκπρόσωπε ενός κόμματος από τα πιο σιχαμερά και διεφθαρμένα που γνώρισε ο τόπος από καταβολής ελληνικού κράτους! Κι οι πράσινοι υπήρξαν άκρως διεφθαρμένοι επί πολλά χρόνια, αλλά τώρα πολλοί από αυτούς έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και επιχειρούν να καθαρίσουν τον απέραντο κοπρώνα που λέγεται "Ελλάς".
Εσείς, βρε  καμποτίνοι, γιατί δε βάζετε πλάτη να τελειώσει η δουλειά μια ώρα αρχύτερα; Φαίνεται ότι όχι μόνο δεν αισθάνεσθε τύψεις γαι το κακό που κάνατε στον τόπο, αλλά έχετε βαλθεί, μέσω του ψέματος και της διαβολής, να ξαναεπιστρέψετε στην εξουσία, για να ξανακάνετε τα παλαιοκομματικά σας αίσχη. Ου να χαθείτε, φαυλεπίφαυλοι!..

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΝΟΧΕΣ;;;;;
Καλημερα καλε μου, φιλε.
Που πωλειται το ειδος;;;;
Οι ανθρωποι εχουν καταληφθει απο επιλεκτικη αμνησια!!!!
Στην καλυτερη των περιπτωσεων , ειναι ν' ακουσει κανεις ,εκεινο το ΑΗΘΕΣ "μας τιμωρησε" ο λαος.
Δεν συνεχιζω καθως σεβομαι τον φιλοξενο χωρο σου.

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι καθόλου κουτά.Ξέρουν τι κάνουν Βασίζονται στην κοντή μνήμη του λαού και κυρίως στο ότι πάρα πολλοί από τους ψηφοφόρους των δύο μεγάλων κομμάτων είναι εθισμένοι στο ρουσφέτι. Με την Μαυρογιαλούρικου τύπου αντιπολίτευση που κάνουν αφήνουν να πλανιέται στον αέρα ότι όταν θα έρθουν στην εξουσία, θα αποκαταστήσουν τις αδικίες του επάρατου ΠΑΣΟΚ.
Ο Μιχελάκης είναι ο τυπικός Γκαιμπελίσκος που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "εκπρόσωπο τύπου" των μεγάλων κομμάτων επί δεκαετίας.
Πληρώνεται για να λέει ψέματα ο άνθρωπος...

Μ.Γ.
Καλό τριήμερο...

Sting είπε...

Εκείνο που εξοργίζει κάθε λογικό άνθρωπο και πολίτη είναι το απύθμενο θράσος των παρακοιμώμενων του Σαμαρά.
Χωρίς ντροπή, χωρίς στοιχειώδες φιλότιμο μετατρέπονται σε κήνσορες της ηθικής τα άτομα που καταβαράθρωσαν επισήμως τον τόπο μετά από έξι χρόνια διακυβέρνησης.
Αν ήταν ηθικά σωστό να προπηλακίσουν οι "αγανακτισμένοι" κάποιους γελοίους και διεφθαρμένους πολιτικούς, θα έπρεπε από αυτούς να ξεκινήσουν.
Δεν μπορεί να στοχοποιείς μόνο εκείνον που πάει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, έστω κι αν διαχρονικά είναι μεγάλος φταίχτης, και να αφήνεις στο απυρόβλητο , αυτόν που εγκατέλειψε την εξουσία
ύστερα από δύο "επιτηρήσεις", ομολογώντας ότι άφησε τη χώρα να χρεοκοπήσει.
Θερμούς χαιρετισμούς και στους δυο σας!