Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ (5)

ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ   (5)

73.Το νέο μέτρο εξορθολογισμού των δαπανών στον ΟΣΕ: τα 2/3 των επιβατών πληρώνουν εισιτήριο  Α΄Θέσης και το 1/3 τρέχουν πίσω από το τρένο. Όποιος πηδάει πρώτος στο τρένο, δικαιούται έκπτωσης 10%!
*
74. Φοβού τους νεοφιλελεύθερους σοσιαλιστές.
Τώρα που πήραν φόρα, δεν τους σταματάς ούτε με τανκς. Ουκ εά, βλέπετε,  αυτούς καθεύδειν το του Ανδρέα φάντασμα, που ανακράζει "Τσοβόλα, δώσ΄τα όλα!"...
*
75. Βαρετός στα γραφτά του, όπως και στη ζωή του.Όμως με έναν  τουπέ σαν τη μύτη του Συρανό ντε Μπερζεράκ...



76. Καλός συγγραφέας, αλλά ως πνευματικός  άνθρωπος όλο χολή και ξύδι για τους ομότεχνούς του.Τόση  κατινιά, τόσο θάψιμο, που, σε κάποια στιγμή, δε βαστάς και ανακράζεις: "Βρε , δεν πας στο διάολο, βρομόστομα!"

*
77.Οι τρεις τάξεις σύμφωνα με τους στόχους του μνημονίου: α. η ανώτατη τάξη,β. η ανώτερη κατώτατη τάξη και γ. η κατώτερη κατώτατη τάξη.
 *
78. Κατά βάση ήταν πολύ τακτικός, μόνο που πάντοτε έψαχνε  τα έγγραφά του σε λάθος θέση
και σε στιγμές που δεν είχε καθόλου χρόνο.
*
79.Η Αξιωματική Αντιπολίτευση εν Ελλάδι από την εποχή του Καποδίστρια έως σήμερα : πάντα υπόσχεται ότι θα κάνει πουρέ από πατατάκια και αβγά από ομελέτα, αλλά, όταν γίνεται κυβέρνηση, αυξάνει την τιμή και της πατάτας και των αβγών.
*
80. Έχει μια άνεση αυτός ο άνθρωπος στο να διατυπώνει τις σκέψεις του, που εντυπωσιάζει.Το θέμα είναι ότι λέει ανοησίες.
*
81.Χεσμένος στο τάλιρο, αλλά η καρδιά του  δοσμένη στους φτωχούς.Τα βράδια προσεύχεται γι΄αυτούς στο θεό του. Την Κυριακή ανάβει γ΄αυτούς ένα κερί στην εκκλησιά.Δύο ευρώ συνολικά το μήνα, 24 το χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: