Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2011

ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ (2)


 ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ 
(2)
42. Την ώρα που οι άλλοι θαύμαζαν γοητευμένοι την ανατολή του ήλιου πάνω από το βουνό, αυτός μελετούσε σκεπτικός τις αντιδράσεις τους. Εργαζόταν ως κλινικός ψυχολόγος στο Δρομοκαΐτειο...
43. Ψυχαναλυτής: αυτός που παίζει επ΄ αμοιβή και για πολύ καιρό παζλ με τα κομμάτια της ψυχής σου, χωρίς , τις περισσότερες φορές, να τα συναρμολογεί…
44. Πώς ψυχαναλύεται ένας νευρωσικός ψυχαναλυτής;
45. Ψυχανάλυση είναι ο συνολικός χρόνος κατάκλισης του ασθενούς επί του συνολικού αριθμού των κοστολογημένων ανά ώρα ερωτήσεων του γιατρού.
46. Ξαπλώστε δίπλα του έναν φυσιολογικό καθ΄όλα άνθρωπο και σε μιαν ώρα θα τον κάνει να φύγει κλαίγοντας από τύψεις. Είναι ο ψυχαναλυτής.

47. Μπροστά σ΄ένα ποτήρι:
ΠΑΣΟΚ : Το ποτήρι είναι μισογεμάτο, με βέβαιη τάση γεμίσματος από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους φορολογούμενους μισθωτούς και συνταξιούχους.
Ν.Δ.: Το ποτήρι είναι μισοάδειο, με σίγουρη τάση αδειάσματος. Το Ζάππειο 2 προβλέπει ένα  "επιθετικό" τρόπο γεμίσματός του με την αναδιαπραγμάτευση του χρέους  με την ΕΕ και τη μείωση
των φόρων των επιχειρήσεων, πράγμα που θα προκαλέσει τη διέγερση  των επιχειρηματιών προς την κατεύθυνση της τονώσεως της αναπτύξεως. Κουταλάκι- κουταλάκι θα μαζέψουμε τον δημιουργικό ιδρώτα από τα κούτελα των στυλοβατών της νέας επιχειρηματικότητας και θα γεμίσουμε το ποτήρι, προς το καλό όλων...
ΚΚΕ: Το ποτήρι δεν έχει σταγόνα νερό, γιατί το ήπιαν οι πλουτοκράτες. Θα αντιδράσουμε δυναμικά με γενική απεργία , ώσπου να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έξω από την ΕΕ θα καταργήσουμε τα αστικά ποτήρια και θα πίνουμε από προλεταριακές  κούπες κρασί επαναστατικό.
ΛΑΟΣ: Απ΄τα κόκαλα βγαλμένα τα ποτήρια τα ιερά
και σαν πρώτα γεμισμένα με των προγόνων
τα κρύα νερά!..
ΣΥΡΙΖΑ: Ήρθε η ώρα να ξεχειλίσουν τα ποτήρια της αγανάκτησης του Λαού και να ριχτούν στα κεφάλια όσων ψήφισαν Ναι στη βουλή.
ΝΤΟΡΑ: Το δίλημμα είναι μεγάλο. Μπροστά σ΄ένα τέτοιο ποτήρι, ψηφίζω ΠΑΡΩΝ!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ποτήρι έχουμε. Όταν όμως φτάσουμε στην πηγή των εκλογών, θα ΄χει νερό για να πιούμε;
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Θεέ μου, κάνε να μην είναι το γνωστό πικρό ποτήρι των εκλογών  , από το οποίο φαρμακωνόμαστε  επί χρόνια!
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: Στην αναβροχιά της μάχης κατά των μπάτσων, καλό είναι και το ποτήρι!
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
Ποτηράκι , ποτηράκι
θα το πιούνε το φαρμάκι
τα κομούνια , οι εβραίοι,
μαυροκέφαλοι και γκέι!…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έξοχοι οι αφορισμοί σου.
Συνέχισε ακάθεκτος.
Επτέλους, ήρθε η ώρα να εκδώσεις κάποια από τα άφθονα ωραία που γράφεις.

Γιώτα Κ.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)