Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006

Playboy ball

Σε έκτακτη σύσκεψη των υπευθύνων της Super Liga
συζητήθηκε το θέμα της έξαρσης
των φαινομένων βίας στα γήπεδα.
Ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση αποφασίστηκε η αντικατάσταση των μαζορετών της γηπεδούχου ομάδας από αυθεντικά " ποδοσφαιρικά κουνελάκια", τα οποία θα βγαίνουν στο γήπεδο και θα μυούν, κάνοντας περίτεχνες ενέργειες , τους θεατές στα κάλλη της στρογγυλής θεάς, τη στιγμή ακριβώς που απειλούνται να ξεσπάσουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων .
"Είναι ο μόνος τρόπος κατευνασμού των λαϊκών μαζών..." δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της S.L., κύριος Στράτος Παράγκας, "...άσε που οι θεατές έτσι κι αλλιώς πηγαίνουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν θέαμα. Κι ένα θέαμα σαν αυτό σου κόβει την ανάσα , άρα και κάθε διάθεση για αντιδικία με τον αντίπαλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...