Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

Δημιουργική ανάγνωση

"...δείξε μου την ταπεινή σου καταγωγή!"
Ο Τομ υπάκουσε προθύμως στο κέλευσμα της κόρης. Έσκυψε τρέμων από πάνω της και απέβαλε πυρετωδώς έν έν πρώτον τα εργατικά του ιμάτια και ύστερον τα λερωμένα του εσώρουχα , έως ότου έμεινε όπως τον γέννησε η μάνα του.
- Μανάρα μου , αναφώνησε τσίτσιδος και η βραχνή του φωνή είχε μια παράξενη χροιά, βγάλ' τα κι εσύ όλα!
- Όλα , όλα, ναι, ναι ! , ψέλλισε μελωμένη η ωραία κόρη, πρέπει, πρέπει να τσιτσιδωθώ κι εγώ! Όμως Τομ , πριν απ' 'ολα οφείλω να σου εκμυστηρευθώ το μεγάλο μου μυστικό: Είμαι... παρθένα!"
-"Παρθένα!!" αναφώνησε φρικιών ο άντρακλας.
"Ναι , μια αδέξιος κόρη, οπαδός του Χριστόδουλου και του Ανθίμου πρώην Αλεξανδρουπόλεως ! Δε δόθηκα σε κανένα αρσενικό κτήνος όλα αυτα τα χρόνια, γιατί περίμενα τον σύζυγον των ονείρων μου. Όταν εσύ κυλιόσουν στο βούρκο των ηδονών, εγώ στέναζα και έλιωνα στο μοναχικό μου κρεβάτι υπείκουσα εις τα κελεύσματα του Κυρίου. Μην μυκτηρίζεις λοιπόν την αθωότητά μου, έχε την προσήκουσα κατανόησιν. Τώρα βεβαίως ο κύβος ερρίφθη! Ενα μόνον σε λέγω : είμαι πρόθυμος να μάθω τα πάντα από σένα, να γίνω η καλύτερη μαθήτριά σου!"
- " Μαθήτριά μου; Good!" εβρυχήθη ο αψίκορος άντρακλας "... Good! Ας αρχίσουμε τα μαθήματά μας " ξαναείπε και έσυρε από την παρακείμενη τσάντα των εργαλείων του έν ασημόχρουν CD.
- " Πού είναι , κούκλα μου, το DVD σου; Θα δούμε σε οπτικοακουστικό υλικό το πρώτο σου μάθημα:
Το ξεπαρθένεμα μιας μοναχής! Ύστερα από τη θεωρία θα περάσουμε στην πράξη."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...