Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2006

Απειλούν οι Μπλε Ταξιαρχίες...

Μέλη του Βιομηχανικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς και οι επικεφαλής των μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων,
συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών, για
να εκδηλώσουν , σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία, την αγανάκτησή τους
για την πολιτική των άκριτων παροχών της Κυβέρνησης
προς τους μισθωτούς και εργαζομένους.
" Ήρθαμε εδώ, για να δείξουμε, είπε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β., γυμνή την αλήθεια.
Μας τα πήραν όλα: Τα rolex μας , τα Lexus μας , τα Αrmani μας. Μας έγδυσαν κυριολεκτικά . Δεν πάει άλλο με την Εφορία και τους Πανάγους , που μας πίνουνε το αίμα! Τι άλλο θέλουνε από μας;Το δέρμα μας, τα σπλάχνα μας; Ε, όχι ! Αυτά, και να θέλουνε, δε θα τα δώσουμε, γιατί είναι δικά μας! Καλούμε την Κυβέρνηση, έστω και την ύστατη ώρα, να σταματήσει την άφρονα τακτική του λαϊκισμού και του φτηνού εντυπωσιασμού.
Η λιμοκτονία των στυλοβατών της εθνικής οικονομίας θα οδηγήσει σε κατάρρευση όλη την κοινωνία. Δεν είναι δυνατό να δανείζονται οι τραπεζίτες για να ζήσουν τις οικογένειές τους , ή να επαιτούν οι βιομήχανοι έξω από τις εκκλησίες και να ψάχνουν τους κάδους , για να φάνε από τα αποφάγια των προνομιούχων μισθωτών.
Προειδοποιούμε τον Καίσαρα Kostakius Karamanlicus ότι αν δε σταματήσει την πολιτική του άρτου και των θεαμάτων, θα αναγκαστούμε να κηρύξουμε το αντάρτικο πόλεων των Μπλε Ταξιαρχιών..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...