Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2006

Επιστολαί προς Γεροντάκον









Αγαπητέ κύριε Γεροντάκο

Είμαι κόρη (παρθένος) 48 Μαΐων και ανήκω εις τον αστερισμόν της Παρθένου. Θέλω να μάθω αν τα άστρα προβλέπουν κάτι καλό για μένα εις το μέλλον.



Απάντηση Γεροντάκου


Αγαπητή αειπάρθενε

Ο Δίας διάκειται ευμενώς προς τας Παρθένους αυτήν την περίοδον, διότι επηρεάζεται από το προσωρινόν σφρίγος του Άρεως , το οποίον προκαλείται από κάποιες αναταράξεις στα μαγνητικά πεδία της Αφροδίτης, η οποία με την σειράν της υφίσταται βομβαρδισμόν μετεωριτών υπό του εν εξάρσει αστρικής φουσκοθαλασσιάς ευρισκομένου Ηφαίστου.
Κοντολογίς αλιεύσατε κανένα τεκνόν σε κάποιο μπαράκι του Κέντρου, εάν όμως δεν τα καταφέρετε , μην απελπίζεσθε: υπάρχουν και ... εναλλακτικαί λύσεις, που οπωσδήποτε είναι του χεριού σας.
Πάντως , παρθενοπούλα μου, τολμήσατε. Υιοθετήσατε το ρητόν Carpe Diem και θα καρπωθείτε καρπούς, σας διαβεβαιώ, ιδιαιτέρως γλυκείς και ζουμερούς...
Ο Γεροντάκος σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...